Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Työtapaturma Lahden keskustassa ei johtanut henkilövahinkoihin

Lahden kaupunki

Työtapaturma Lahden keskustassa ei johtanut henkilövahinkoihin

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2016 klo 14:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden keskustassa Marolankadulla tapahtui varhain perjantaiaamuna työtapaturma, jossa ei kuitenkaan käynyt henkilövahinkoja. Kauhakuormaaja kaatoi katuvalotolpan sillä seurauksella, että tolppa kaatuessaan rikkoi Danske Bankin liikehuoneiston ikkunan. Kauhakuormaaja oli Viherpalvelut Hyvönen Oy:n, joka on Lahden kaupungin tilaaman Lahden keskustan hoidonjohtourakan aliurakoitsija.

Työyhteenliittymä V2:n työnjohtaja Raimo Taavitsainen, kuljettaja, Viherpalvelut Hyvönen Oy:n työnjohto sekä Danske Bankin edustaja ovat käyneet tilanteen läpi ja selvittäneet korvausvastuut sekä sopineet käytännön järjestelyistä asiantilan saattamiseksi mahdollisimman pikaisesti kuntoon. Lisäksi TYL V2 työn johto (Raimo Taavitsainen) on sopinut käytännön järjestelyistä Lahti Energian kanssa.

Pääurakoitsija käy tilanteen läpi aliurakoitsijan kanssa mahdollisimman pian ja määrittelee toimenpiteet vastaavien tilanteiden estämiseksi jatkossa.

Lisätiedot

Työyhteenliittymä V2 Lahden keskusta
Raimo Taavitsainen
p. 040 197 7900, raimo.taavitsainen@vrj.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs