Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Työllistäminen esillä Lahden kaupungin yt-neuvotteluryhmässä

Lahden kaupunki

Työllistäminen esillä Lahden kaupungin yt-neuvotteluryhmässä

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 15:37
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki jatkaa palkkatukityöllistämistä vain siltä osin, kun työllistäminen ei kohdistu samoihin tai samankaltaisiin tehtäviin, joita kaupungin henkilöstö tekee. Yt-neuvotteluiden aikana kaupungin yksiköihin ei oteta uusia työllistettyjä eikä sopimuksia uusita.

Nuorten työpajat ja muut työllisyyden hoitoa varten perustetut toiminnot eivät ole ristiriidassa lomautus- tai irtisanomisuhan kanssa ja toiminta säilyy myös yt-neuvotteluiden aikana. Palkkatuella täytettäviä tehtäviä on edelleen mahdollista teettää mm. nuorten työpajoissa ja monitoimikeskus Takataskussa. Yt-neuvotteluryhmän 5.5. kokouksessa ei tehty työnantajan ja järjestöjen välistä sopimusta työllisyystoimien jatkamisesta.

Kesäharjoittelu yt-neuvotteluiden aikana perutaan

Yt-neuvotteluiden ajalta kuukauden mittaiset kesäharjoittelut joudutaan perumaan. Kesäharjoittelijoita koskee linjaus siitä, ettei kaupungin yksiköihin oteta neuvotteluiden aikana vakituisen henkilöstön kanssa samankaltaisia tehtäviä tekeviä työllistettyjä.

Työllistämisasioita tarkastellaan uudelleen yt-neuvotteluiden päätyttyä 9.6.


Lisätiedot
henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs