Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusulan nettisivusto uudistuu

Tuusulan kunta

Tuusulan nettisivusto uudistuu

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 11:08
Julkaisija: Tuusulan kunta

Tuusulan verkkopalvelu tuusula.fi uudistetaan kesällä. Sekä nettisivuston rakenne että visuaalinen ilme tulee muuttumaan. Nyt nettisivujen käyttäjiltä kysytään ideoita ja toiveita. 

– Yhä useampi käyttäjä tulee nettisivuille matkapuhelimen tai tabletin kautta. Sivusto siirretään responsiiviselle mallipohjalle, jotta sivuston käyttö eri päätelaitteilla helpottuu, viestintäpäällikkö Riikka Uusikulku kertoo.

Erityisesti panostetaan etusivun kehittämiseen ja verkkosivusto linkitetään vahvemmin sosiaaliseen mediaan. Myös sivuston haku uusitaan, jotta se palvelisi paremmin sivuston käyttäjiä.

Tuusulan verkkopalvelu on kunnan ulkoisen viestinnän pääkanava. – Lisäksi se toimii Tuusulan kunnan näyteikkunana, joka viestii siitä, millainen kunta Tuusula on, Uusikulku kuvailee.

Verkkopalvelun uudistamisen tavoitteena on rakentaa verkkosivustosta entistä asiakaslähtöisempi ja lisätä Tuusulan vetovoimaa. Tuusulan verkkopalvelussa vierailee kuukaudessa yli 40 000 erillistä kävijää.

Vammaisneuvosto vahvasti mukana

– Kunnan tarjoamassa verkkosivustossa on tärkeää, että se on kaikille käyttäjille esteetön ja saavutettava, Uusikulku sanoo. Tuusulan vammaisneuvosto on mukana projektissa tuomassa omaa osaamistaan ja näkemystään verkkosivuston käytettävyyden, saavutettavuuden ja esteettömyyden suunnitteluun.

Myös nettisivujen päivittäjät pohtivat saavutettavuus- ja esteettömyyskysymyksiä. Uudistustyön aikana opiskellaan selkokieltä ja tutustutaan verkkoviestinnän esteettömyyteen. Lisäksi on yhdessä kuunneltu, miten Tuusulan nettisivua luetaan näkövammaisten käyttämällä ruudunlukuohjelmalla.

Nettisivuilla jatketaan yhteistyötä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Netlandin kanssa.

Tuusulan nettisivut pähkinänkuoressa

  • Tuusulan verkkosivuilla vierailee 37 766 - 45033 erillistä kävijää kuukaudessa.
  • Tuusulan verkkosivustolla on 1 009 alisivua.
  • Tuusulan verkkosivustolla julkaistaan noin 300 tiedotetta vuodessa.
  • Tuusulan kunnalla on käytössä 95 erillissivustoa (esim. koulujen ja päiväkotien sivustot).
  • Tuusulan sivustoja päivittää noin 280 sisällöntuottajaa.

 

Kysely nettisivuista löytyy osoitteesta: https://www.tuusula.fi/lomake/show.tmpl?id=629;sivu_id=2675

 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Riikka Uusikulku, p. 040 314 2004.

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs