Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusulan nettisivuilla käyttökatkoksia tiistaina 30.8.

Tuusulan kunta

Tuusulan nettisivuilla käyttökatkoksia tiistaina 30.8.

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 14:00
Julkaisija: Tuusulan kunta

Tuusulan verkkopalvelussa (tuusula.fi) esiintyy käyttökatkoksia tiistaina 30. elokuuta. Käyttökatkokset johtuvat teknisistä uudistuksista, joita verkkosivustolla tehdään. Tuusula on julkaisemassa uuden nettisivuston ensi viikon aikana. Sekä nettisivuston rakenne että visuaalinen ilme ovat muuttumassa. 

Tuusulan nettisivuilla on käyttökatkoksia tiistain aikana. Lyhempiä katkoksia voi esiintyä vielä myöhemmin loppuviikosta. Käyttökatkosten aikana on käytössä väliaikaissivu, josta on linkkejä Tuusulan nettisivuilta löytyviin usein käytettyihin sovelluksiin. Käyttökatkoksen aikana voi mm. hakea päivähoitopaikkaa tai selata esityslistoja ja pöytäkirjoja.

Tuusulan nettisivusto on saamassa uuden ilmeen, kun sivusto muutetaan responsiiviseksi. Uudistuksen ansiosta sivuston käyttö eri päätelaitteilla helpottuu. Yhä useampi käyttäjä tulee nettisivuille matkapuhelinta tai tablettia käyttäen.

Tuusulan nettisivuilla panostetaan etusivun kehittämiseen. Verkkosivusto linkitetään myös vahvemmin sosiaaliseen mediaan. Lisäksi sivuston haku uusitaan, jotta se palvelisi paremmin sivuston käyttäjiä.

Sivuston uudistamisessa on kiinnitetty runsaasti huomiota myös esteettömyys- ja saavutettavuuskysymyksiin. – On tärkeää, että sivusto on saavutettava myös erityisryhmille ja apuvälineitä käyttäville, viestintäpäällikkö Riikka Uusikulku sanoo.

Tuusulan verkkopalvelussa vierailee kuukaudessa yli 40 000 erillistä kävijää.

Tuusulan kunta pahoittelee käyttökatkoksen aiheuttamaa haittaa.

 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Riikka Uusikulku, p. 040 314 2004.

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs