Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä 4.4.2016

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä 4.4.2016

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 19:41
Julkaisija: Tuusulan kunta

119 § Ideakilpailu kumppanuusperiaatteella ja Monion sijainti 

Kunnanhallitus päätti jättää asian pöydälle.

120 § Tilakeskuksen päällikön virkavaalin vahvistaminen

Kunnanhallitus päätti vahvistaa tilakeskuksen päällikön virkavaalin ja todeta, että Ritva Lappalaisen virantoimitus alkaa 5.4.2016.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

121 § Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan toimialajohtajana toimivan kuntakehitysjohtajan viran täyttäminen, haastattelut

Kunnanhallitus päätti, että haastatteluun kutsutaan seuraavat hakijat: Mika Herpiö, Marko Härkönen, Jyrki Kaija, Taina Koskelo, Eero Kukkola, Seppo Pietarinen, Heikki Rönkä ja Jussi Savela.

Kunnanhallitus päätti nimetä Petri Ahosen, Kari Frimanin, Pasi Huuhtasen, Sanna Kervisen, Päivö Kuusiston, Arto Lindbergin, Ari Nymanin, Tuija Reinikaisen, Jussi Salosen ja Ilmari Sjöblomin haastatteluryhmään toteuttamaan haastattelut ja käyttämään lisäksi tarvittaessa soveltuvuusarviointia.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

122 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittua viranhaltijapäätöstä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi lukuun ottamatta pöydälle jäävää kunnanjohtajan viranhaltijapäätöstä 26.2.2016 nro 15: Rykmentinpuisto- ja Focus-ohjelmien perustaminen ja projektointi.

123 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs