Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusulalaisilta kysytään palautetta kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista

Tuusulan kunta

Tuusulalaisilta kysytään palautetta kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2016 klo 16:25
Julkaisija: Tuusulan kunta

Tuusulan kunta kysyy kuntalaisilta, miten kunnan toimintaan haluttaisiin osallistua ja millaisia vaikuttamistapoja haluttaisiin käyttää. Kysely liittyy Tuusulassa meneillään olevaan luottamushenkilöorganisaation uudistamiseen. Kuntalaisten näkemyksiä kerätään Tuusulan nettisivuilla 22. elokuuta saakka.

Tuusulan kunnanvaltuusto on 6.6.2016 kokouksessaan päättänyt uudistaa poliittisen luottamushenkilöorganisaationsa. Päätöksen mukaan Tuusulan kunta siirtyy kunnan johtamisessa pormestarijärjestelmään 1.6.2017 alkaen. Pormestari toimii sekä hallituksen puheenjohtajana että kunnanjohtajana.

Luottamushenkilöorganisaatiouudistuksen lisäksi valtuusto päätti kesäkuun kokouksessaan kehittää kuntalaisten osallistumismahdollisuuksia. Yhtenä keskeisenä uudistuksen tavoitteena on kuntalaisten ja kuntaorganisaation yhteydenpidon ja vuorovaikutuksen parantaminen ja monipuolistaminen. Tällä kyselyllä pyritään saamaan kuntalaisten näkemyksiä Tuusulan kunnan tulevaan kuntalaisvaikuttamismahdollisuuksiin ja toimintatapoihin.

Vastaamaan pääsee Tuusulan nettisivuilla. Vastauksia toivotaan 22.8.2016 mennessä.

 

Lisätietoja: strategiasuunnittelija Heidi Hagman, p. 040 314 3052

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs