Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusula tehostaa Jokelan omakotitonttien markkinointia

Tuusulan kunta

Tuusula tehostaa Jokelan omakotitonttien markkinointia

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 12:56
Julkaisija: Tuusulan kunta

Kevään omakotitonttikampanjassa tuodaan esille Jokelan tonttitarjontaa. Myynnissä on puutarhakaupunkimaisia tontteja juna-aseman läheltä Peltokaaresta. Kampanjassa painotetaan kätevää junayhteyttä Jokelaan ja Peltokaaren tonttien edullista hintatasoa. Tontteihin voi tutustua Pop Up! Tuusula -tapahtumassa lauantaina 16.4. 

Jokelan Peltokaaresta on myynnissä 37 omakotitonttia. Edullisimmillaan tontin voi ostaa Peltokaaresta noin 33 750 eurolla. Tontit maksavat noin 45 e/m² (225 e/k-m²) ja ovat kooltaan 750–1 279 m2.

Jokelalaisten työ-, asiointi- ja harrastusmatkat sujuvat helposti junalla. Jokela sijaitsee pääradan varrella ja junamatka Jokelasta Helsinkiin taittuu 34 minuutissa. – Jokelan sijaintia ja etäisyyttä kannattaa mitata minuuteissa, maankäyttöinsinööri Päivi Hämäläinen vinkkaa. Hyvinkäälle matka kestää 7 minuuttia, Tikkurilaan 24 minuuttia ja Helsingin keskustaan 34 minuuttia.

Ensimmäinen alue Peltokaaresta rakentui muutama vuosi sitten. Nyt alueelle on rakenteilla useampia yhtiömuotoisia rivitalokohteita. – Jokelaa kehitetään puutarhakaupunki-idean pohjalta: Jokelan keskustan ja juna-aseman ympärille rakentuu puutarhakaupunkimaisia pientaloalueita, Hämäläinen kertoo.

Jokelasta löytyy hyvät peruspalvelut. Peltokaaren lähikoulu on Lepolan koulu, jonka yhteydessä sijaitsee myös Lepolan päiväkoti. Lähikouluun on matkaa 1,5 km ja koulumatka kulkee turvallista reittiä asuinalueen halki.

Kevään tonttikampanjan markkinointikanavina käytetään sähköistä bannerimainontaa Oikotiellä ja Etuovi.comissa. Lisäksi tontit ovat esillä kesän tapahtumissa – ensimmäistä kertaa Pop Up! Tuusula -tapahtumassa lauantaina 16.4.

Muutama tontti myynnissä vielä Hyrylän keskustassa

Klaavonkallion Tuuliviirinkujalta on myynnissä vielä neljä pientä, kaupunkimaista omakotitonttia. Tuuliviirinkujasta muodostuu puutalokaupunkimainen, moderneista rintamamiestaloista rakentuva alue. Alue sijaitsee aivan Hyrylän keskustassa, joten kauppaan, uimahalliin, kirjastoon ja linja-autoasemalle on muutaman minuutin matka. Lapsiperheiden palvelut ovat myös vieressä. Hyökkälän yhtenäiskouluun on matkaa puoli kilometriä ja useita Hyrylän päiväkoteja sijaitsee lähistöllä. Myös Tuusulanjärvelle on lyhyt matka. Tuuliviirinkujan tontit myydään tarjousten perusteella.

Seuraavat Etelä-Tuusulan omakotitontit myydään Lahelanpellosta ja Anttilanrannasta ensi vuoden aikana. Kellokoskella seuraava omakotitaloalue rakentuu Linjapuistoon. Linjapuiston kaavan arvioidaan valmistuvan vuonna 2017.

 

Lisätietoja:

– maankäyttöinsinööri Päivi Hämäläinen p. 040 314 4557

– tontti-insinööri Sari Tennijärvi p. 040 314 3545

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs