Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » TUTTU-hanke starttaa Ideaverstaat turkulaisille työnhakijoille

Turun kaupunki

TUTTU-hanke starttaa Ideaverstaat turkulaisille työnhakijoille

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 13:24
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupungin Työllisyyspalvelukeskuksen TUTTU–hanke toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä vuoden 2016 ja 2017 aikana Ideaverstaita, joissa ideoidaan 3-5 hengen tiimeissä ratkaisuja yritysten kehittämishaasteisiin ja motivoidaan yrittäjyyteen. Hankkeessa luodaan kokonaan uutta palvelumallia työllisyyden edistämiseksi ja tuetaan samalla maksutta pk-yrittäjiä.

Ideaverstaiden tarkoitus on tuoda työnhakijoiden osaaminen esille ja esitellä heidät mukana oleville yrityksille, jotka voivat tarpeidensa mukaan tehdä rekrytointivalintoja tai kertoa piilotyöpaikoista. Yritys on jättänyt verstaalle kehittämiskohteen, jota osallistujat ratkovat ryhmässä vetäjän ohjaamina käyttäen apuna Tulevaisuuspaja–menetelmää. Mukaan haetaan nyt useiden eri alojen työnhakijoita ja yhteydenotot voi laittaa tuttu.hanke@turku.fi –sähköpostiin. Myös Facebookissa ja Twitterissä on oma ryhmä TUTTU-hankkeen Ideaverstaille.

Esille yritykseen ja infoa osuuskuntayrittäjyydestä

Verstaan aikana syntyneet kehittämisideat sekä osallistujien osaaminen esitellään yhteistyöyritykselle. Verstaspäivien jälkeen työnhakijoita autetaan henkilökohtaisesti työnhaussa, oman yritystoiminnan perustamisessa tai osuuskuntaan liittymisessä/osuuskunnan perustamisessa. Ryhmä voi vierailla haasteen antaneessa yrityksessä tai esimerkiksi yrityspalvelukeskus Potkurissa.

Verstaspäivinä (1-2 päivää) tarjotaan työnhakijoille myös maksuton lounas sekä bussiliput. Ideaverstailla on vaihtuva teema, johon voi ilmoittautua kiinnostuksen kohteen mukaan. Lisätietoja mukaan pääsystä saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuttu.hanke@turku.fi ja esitteet sekä yrityksille että työnhakijoille löytyvät sivuilta www.turku.fi/6aika/tuttu.

TUTTU-6Aika -hanke on Euroopan sosiaalirahaston ja Turun kaupungin rahoittama 6Aika -pilottihanke. Hanke toimii yhteistyössä mm. TE-toimiston, Turun yrittäjien, V-S Yrittäjien sekä yrityspalvelukeskus Potkurin kanssa. Projektipäällikkönä toimii Timo Vahtonen Turun kaupungin Työllisyyspalvelukeskuksessa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Projektipäällikkö: timo.vahtonen@turku.fi, p. 040 685 1604

Projektityöntekijä: jenni.leppanen@turku.fi, p. 040 685 1491

Projektityöntekijä: sanna.forslund@turku.fi, p. 040 685 1397

www.turku.fi/6aika/tuttu

www.facebook.com/tuttuhanke

Liitetiedostot

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs