Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Turun tapahtumapalvelut tarjolla nyt yhdestä paikasta

Visit Turku

Turun tapahtumapalvelut tarjolla nyt yhdestä paikasta

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2015 klo 14:16
Julkaisija: Visit Turku

Turun kaupunki on perustanut Tapahtuma- ja kongressipalvelut -yksikön, jonka tehtävänä on tuoda Turkuun lisää tapahtumia ja kongresseja ja avustaa tapahtumajärjestäjiä yhden luukun periaatteella. Yksikkö laajentaa jo 13 vuoden ajan toiminutta Kongressiyksikköä, jonka toiminta-aikana Turku on noussut Suomen suosituimpien kansainvälisten kongressikaupunkien kärkikaartiin.

Tapahtuma- ja kongressipalvelut (engl. Turku Convention and Events Bureau) toimii kansainvälisen mallin mukaisesti ja antaa Turkuun tuleville tapahtumille, kongresseille, kokouksille ja suurille juhlille palvelua maksuttomasti ja puolueettomasti. Keskeisiä palveluita ovat tapahtuman tai kongressin hakupalvelut, majoituksen ja muiden tilojen kilpailutus sekä Turku-aiheinen markkinointituki. Samaan toimipisteeseen on koottu ne asiantuntijat, joita Turkuun saapuva suuri tapahtuma tarvitsee.

Tapahtuma- ja kongressipalvelut sijoittuvat Visit Turun ja matkailujohtaja Anne-Marget Hellénin alaisuuteen. Tapahtuma- ja kongressipalveluiden vetäjäksi on valittu Turun kaupungin ja Visit Turun palveluksessa jo 13 vuoden ajan toiminut kongressipäällikkö Sari Ruusumo.

Sari Ruusumo on tyytyväinen uuteen toimintamalliin.

- Tämä on asiakkaalle aikaa säästävin ja selkein malli: kaikki palvelut löytyvät saman oven takaa. Meiltä saa tapahtuman hakuprosessin tuen, kiintiövaraukset hotelleihin, ennakkovaraukset juhlatiloihin ja kokoustaloihin ja jopa katujen, puistojen ja torien varaukset. Palvelemme suuria ja pieniä, kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia, mutta emme toteuta niitä itse.

- Turku on Suomen kiinnostavin ja inspiroivin tapahtumien, juhlien ja kokousten näyttämö. Meillä on kompakti ja historiallinen ydinkeskusta, jossa hotellit ja suuret juhla- ja kokoustalot sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan ja Aurajoen kauniista maisemista. Meillä on upea tarjonta Suomen parhaimpiin kuuluvia persoonallisia ravintoloita. Meillä on teknisesti ylivoimainen ja täysin esteetön tapahtuma- ja kokouskeskus Logomo ja herkulliset saaristokohteet unohtumattomiin oheisohjelmiin, Ruusumo jatkaa.

- Tieteelliset kongressit tulevat Turkuun ylivoimaisen asiantuntemuksen ja sisällön vetäminä mutta tapahtumien vetovoima rakennetaan laajemmalla skaalalla. Turku on paitsi Suomen kirkollinen pääkaupunki, myös esimerkiksi laivaston ja meripelastuksen pääkaupunki. Meillä on vahvat näytöt kulttuurin saralla ja urheilukaupunkina. Turku on jo nyt upea tapahtumien kaupunki mutta tulevaisuudessa haettavien tapahtumien eteen tehdään nyt entistä päämäärätietoisemmin töitä, hän linjaa.

Tapahtuma- ja kongressipäällikkö, FM Sari Ruusumo on palkittu työstään kongressipäällikkönä Turun yliopiston Vuoden alumni 2013 -nimityksellä ja hän toimii Congress Network Finland ry:n puheenjohtajana. Ruusumo on aiemmin työskennellyt Turun linnan juhlahuoneiston tulosvastuullisena johtajana Scandicilla sekä tutkijana Turun kauppakorkeakoulussa.

Lisätietoja: tapahtuma- ja kongressipäällikkö Sari Ruusumo
p. 050 559 0607, sari.ruusumo@turku.fi

Henkilökunta:

http://www.meetturku.fi/kongressiyksikko_fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs