Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Turun Lasten ja Nuorten Kuvataideyhdistys ry/Turun Kuvataidekoulu jää ilman kaupungin tukea

Turun kaupunki

Turun Lasten ja Nuorten Kuvataideyhdistys ry/Turun Kuvataidekoulu jää ilman kaupungin tukea

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 09:19
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupunginhallitus on päättänyt hylätä Turun Lasten ja Nuorten Kuvataideyhdistys ry:n oikaisuvaatimuksen kaupunginjohtajan päätöksestä, jonka mukaan vuoden 2016 talousarvioon Turun Kuvataidekoulun tilakustannuksiin varatun avustuksen loppuosaa ei suoriteta. Kaupunginhallitus käsitteli asiaa maanantain 22.8.2016 kokouksessaan.

Turun kaupungin kulttuurilautakunnan aiemmin tässä kuussa tehdyn päätöksen mukaan koulun loppuvuoden toimintaan ei myönnetty myöskään toiminta-avustusta. Avustusten myöntämiselle ei saatujen selvitysten myötä ollut edellytyksiä. Koulun opetussuunnitelma on hyväksytty Turun kulttuurilautakunnassa keväällä.

Turussa toimii myös toinen kuvataiteen perusopetusta antava kaupungin tukema toimija, jonka opetussuunnitelman kulttuurilautakunta on hyväksynyt. Kaupunki pyrkii huolehtimaan kuvataiteen perusopetuksen riittävän laajamuotoisen toiminnan jatkumisesta.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Minna Sartes, p. 050 527 8163, minna.sartes@turku.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs