Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Turku järjestää asukastilaisuuden kaavamuutoksesta "Kirstinpuisto"

Turun kaupunki

Turku järjestää asukastilaisuuden kaavamuutoksesta "Kirstinpuisto"

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 16:17
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupungin ympäristötoimiala järjestää asukastilaisuuden vireillä olevasta kaavamuutoksesta ”Kirstinpuisto” (Iso-Heikkiläntie-Akselintie-Tukholmankatu). Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.2. klo 16.00, paikkana on NCC Rakennus Oy:n varikko osoitteessa Iso-Heikkiläntie 13, 3. krs. (talossa hissi). 

Tilaisuudessa kaavoitusarkkitehti Tero Lehtonen esittelee aloitusvaiheessa olevaa Kirstinpuiston kaavamuutosta, minkä jälkeen on mahdollisuus keskusteluun. Paikalla ovat myös liikenneinsinööri Jaana Mäkinen ja tonttipäällikkö Timo Laiho Turun kaupungilta, sekä hankekehityspäällikkö Timo Veijalainen NCC Rakennus Oy:stä.

Kirstinpuisto

Asemakaavamuutos laaditaan Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen ja yksityisten kiinteistönomistajien aloitteesta. Kaavamuutoksen laatimisesta on allekirjoitettu yhteistyösopimus Turun kaupungin ja NCC Rakennus Oy:n välillä 23.9.2015.

Kirstinpuistosta tavoitellaan keskustamaista, toiminnoiltaan monipuolista ja viihtyisää asuinaluetta, joka tukeutuu joukkoliikenteeseen sekä laadukkaisiin kävely- ja pyöräily-yhteyksiin. Alueen suunnittelussa painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita.

Lisätietoja:
Kaavoitusarkkitehti Tero Lehtonen, Turun kaupungin ympäristötoimiala, puh. 040 532 729

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs