Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Toukokuussa kierretään uutta Lahtea

Lahden kaupunki

Toukokuussa kierretään uutta Lahtea

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2016 klo 10:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki ja yhteistyökumppanit tarjoavat 21.5. kaksi maksutonta kiertoajelua Lahden ja Nastolan alueilla. Bussikierrosten tavoitteena on tutustuttaa kaupunkilaiset uuteen ja laajentuneeseen kotikaupunkiin. Toinen kiertoajelu keskittyy vanhan Nastolan alueelle ja toinen Lahden alueelle. Kierroksille tulee ilmoittautua etukäteen.

Kiertoajelut kestävät kolme tuntia ja kierroksella pääsee tutustumaan Lahden ja Nastolan alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä kuulemaan kiinnostavaa tietoa kaupungista ja sen historiasta. Reitin varrelle osuu myös useita kaupungin toimipisteitä. Molemmille kierrokselle mahtuu 40 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nastolaan suuntautuva kiertoajelu alkaa la 21.5. klo 12.00 Marolankadun bussipysäkiltä Lahdesta. Ilmoittautuminen kierrokselle: nastolankiertoajelu@gmail.com tai p. 040 416 6787 (Tuula Santala).

Lahteen suuntautuva kiertoajelu alkaa la 21.5. klo 12.00 Rakokiven liikekeskuksesta. Ilmoittautuminen kierrokselle: lahdenkiertoajelu@gmail.com tai p. 050 3757 334 (Päivi Oksanen).

Kierrokset tarjoaa Lahden kaupungin lisäksi Lahti Region, Lahti Aqua ja Lahti Energia. Kierrokset toteuttaa opas- ja ohjelmapalvelut Travellamo, joka järjestää myös vuosittaiset bussikierrokset kaupungin uusille asukkaille.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504
opas- ja ohjelmapalvelut Travellamo, Maaria Alén, 040 719 28 48

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs