Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Toriparkki tuo helpotusta keskustapysäköintiin

Lahden kaupunki

Toriparkki tuo helpotusta keskustapysäköintiin

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 15:47
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden Toriparkin avajaisia vietetään 17. huhtikuuta. Toriparkki tuo ydinkeskustaan yli 600 parkkipaikkaa. Kahdessa kerroksessa maan alla sijaitseva parkkitalo tuo helpotuksen pysäköintiin sekä yksittäisille kävijöille että sopimusasiakkaille.

Toriparkin lyhytpysäköinnin hinta on vuorokaudelta 15 euroa ja tuntitaksa on puolitoista euroa. Pysäköintitalon hinnoittelu muuttuu viiden kuukauden kokeilujakson jälkeen. 16. syyskuuta alkaen hinnat ovat 2 €/h kahdelta ensimmäiseltä tunnilta, jonka jälkeen 1,5 €/h ja vuorokausihinta on 16 euroa.
– Toriparkissa kahden tunnin ostosreissun pysäköi monta euroa halvemmalla kuin ydinkeskustan kadunvarsipaikoilla. Lisäksi auto on puolilämmitetyssä hallissa ja parkkipaikka löytyy hakematta, Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja Sari Alén kertoo.

Toriparkin sopimuspysäköintihinta on 100 euroa kuukaudessa. Varauksen sopimuspysäköinnistä voi tehdä jo nyt Lahden Pysäköinti Oy:n tai Toriparkin verkkosivuilla (www.lahdenpysakointi.fi ja www.toriparkki.info).
– Sopimuspaikoille on tehty jo 49 varausta, vaikka paikkojen hinta ei ole ollut tiedossa.

Pysäköintimaksun voi maksaa automaattikassoilla kolikoilla, seteleillä ja sirukorttimaksuna. Automaattikassat sijaitsevat toritason neljässä porraskäytävässä. Käytävien ja parkkitalon värikoodit auttavat oman parkkiruudun löytämisessä.

Lahden Pysäköinti on kaupungin tytäryhtiö ja sillä on Toriparkin lisäksi Hansan, Siltapuiston ja Keskussairaalan pysäköintitalot.

Lisätietoja:
Sari Alén, toimitusjohtaja Lahden Pysäköinti Oy, 0400 996 081

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs