Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Torin liiketilan tarjosmenettelyssä jatkoaika

Lahden kaupunki

Torin liiketilan tarjosmenettelyssä jatkoaika

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 13:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kauppatorin liiketilan tarjousten jättöaikaa on jatkettu. Tarjouspyyntöasiakirjat pyytäneille tai hakeneille on toimitettu tieto tarjousajan jatkamisesta 13.2. klo 12 saakka. Alunperin tarjoukset olisi pitänyt toimittaa 29.1. mennessä. Yrittäjille järjestetyssä infotilaisuudessa todettiin, että tarjousten tekoon tarvitaan lisämateriaalia, joten tarjousaikaa päätettiin jatkaa.

Tarjousmenettelyllä haetaan yrittäjää liiketilaan, joka sijoittuu torin koilliskulman porrasnousun yhteyteen ja on kooltaan noin 37 neliömetriä. Liiketilaan kuuluu katettu terassialue.

Tavoitteena on löytää toimija, joka elävöittää kauppatoria ja toimii yhteistyössä tori-isännän kanssa. Valittavan toimijan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Tekninen lautakunta valitsee vuokralaisen maaliskuussa. Uusi kauppatori avautuu huhtikuussa.

Lisätietoja:
rakennuttajapäällikkö Mika Lastikka, 050 63891

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs