Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Torikadun suunnittelua aikaistetaan

Lahden kaupunki

Torikadun suunnittelua aikaistetaan

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2014 klo 10:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Keskustan yleissuunnitelman laatiminen on alkanut.  Suunnittelutyön etenemistä voi seurata verkkosivuilta lahtiuudistuu.fi/ydinkeskusta. Yleissuunnitelman laadinnassa tullaan kuulemaan myös asukkaita, yrittäjiä ja muita keskustatoimijoita, kun työ etenee. 

Keskusta-alueen yrittäjiltä on tullut toiveita Torikadun rakentamisesta uuteen asuun samanaikaisesti torin kanssa.  Tämän vuoksi Torikadun suunnittelu on nyt aloitettu osana yleissuunnitelmaa.  Jos työ teknisesti onnistuu, pyritään Torikatu rakentamaan valmiiksi kevään 2015 aikana.

Tutkittavana on myös Keskustaeheytys ry:n esitys kokeilusta, jossa lauantaipysäköinti keskustassa olisi aikarajoitettua, mutta maksutonta. Koko keskusta-alueen pysäköintiratkaisuja tarkastellaan kevään aikana laadittavassa pysäköintipolitiikassa.

Lisätietoja: Riitta Niskanen, projektipäällikkö, p. 050 559 4200, email: riitta.m.niskanen(at)lahti.fi:

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs