Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Toinen unelma toteen – vielä ehdit ilmoittaa omasi

Lahden kaupunki

Toinen unelma toteen – vielä ehdit ilmoittaa omasi

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 09:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki toteuttaa 110-juhlavuotensa kunniaksi kaupunkilaisten unelmia. Eräs täti lähetti meille seuraavan viestin: ”Unelmani on, että Kasakkamäenkoulun eka- ja tokaluokkalaiset viedään Kaupunginteatteriin katsomaan Pinokkio-näytelmä. Siskonlapseni ovat näillä luokilla ja elämys voisi olla heille, kuten muillekin, ikimuistoinen.”

Tädin unelma toteutetaan joulukuun alussa, sitä ennen toteutamme vielä yhdeksän muuta toivetta. Todellisia ja leikkimielisiä unelmia kerätään 15.9. saakka. Kerro omasi: sähköpostilla (viestinta@lahti.fi), postitse osoitteella Lahden kaupunki, Viestintä, Harjukatu 31, 15101 Lahti tai kaupungin Facebook-tilillä (www.facebook.com/lahdenkaupunki). Unelmia otetaan vastaan myös kaupungintalon puutarhajuhlassa 5.9. klo 10-14. 

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Heini Moisio, p. 050 383 6504

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs