Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tervetuloa unelmien syksy!

Lahden kaupunki

Tervetuloa unelmien syksy!

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 12:14
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki toteuttaa 110-juhlavuotensa kunniaksi kaupunkilaisten unelmia. Unelmien syksyn käynnisti lahtelaisen Villen pitkäaikainen toive.

Ville Salanderilla on downin syndrooma ja hän on klassisen musiikin ystävä. 20-vuotias Ville on käynyt usein Sinfonia Lahden konserteissa Sibeliustalossa ja hänen unelmanaan on johtaa orkesteria. Perjantaina 28.8. Villen toive toteutettiin ja hän pääsi johtamaan Lahden kaupunginorkesteria ylikapellimestari Okko Kamun avustuksella.

Ensimmäisen toiveen tultua todeksi, hakee kaupunki vielä 10 lahtelaista unelmaa. Todellisia ja leikkimielisiä unelmia kerätään 28.8. -11.9. ja kaupunki toteuttaa mahdollisuuksiensa rajoissa kymmenen toivetta vielä loppuvuoden aikana. Kaupunkilaiset voivat ilmoittaa oman unelmansa – pienen tai suuren – sähköpostilla (viestinta@lahti.fi), postitse osoitteella Lahden kaupunki, Viestintä, Harjukatu 31, 15101 Lahti tai kaupungin Facebook-tilillä (www.facebook.com/lahdenkaupunki). Unelmia otetaan vastaan myös kaupungintalon puutarhajuhlassa 5.9. klo 10-14.

Lisätiedot
viestintäpäällikkö Heini Moisio, p. 050 383 6504

Valokuvaaja Juha Tanhua kuvat ovat tiedotusvälineiden käytössä. Salasana: Buhh2j6L

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs