Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tervetuloa tapaamaan puhuvia roskiksia!

Lahden kaupunki

Tervetuloa tapaamaan puhuvia roskiksia!

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 09:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden ensimmäinen puhuva roskis asennetaan maanantaina 6. kesäkuuta klo 12.00 Tanssimäen leikkipuistoon (Tanssimäenkatu 12). Median edustajat ovat tervetulleita paikalle.

Lahden leikkipuistoihin ja leikkialueille asennetaan uuden sukupolven roskiksia, jotka kiittävät, kehuvat ja pyytävät lisää roskia. Roska-astioita asennetaan tänä keväänä yhteensä kymmenen eri puolille kaupunkia.

Puhuvat roskikset eivät erotu ulkomuodoltaan tavallisesta roska-astiasta, mutta kun koriin panee roskan, se huikkaa iloisesti: ”Tämä on hyvää – haluan lisää”.

FINBIN-merkkisissä puhuvissa roskiksissa on Lehtovuori Oy:n liiketunnistimella kehittämä tekniikka.

Astiat asennetaan kesäkuun alussa Launeen Perhepuistoon, Loviisanpässin, Tanssimäen ja Mustankallionmäen leikkipuistoihin sekä Erviänpuiston, Tenavan, Kurppastenpuiston ja Tarolanpuiston leikkialueille.

Lisätiedot:

Kaupunginpuutarhuri
Kirsi Kujala, p. 050 559 4186

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs