Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tekninen toimi esittelee Tyysterniemen koulun asemakaavan muutosta

Lappeenrannan kaupunki

Tekninen toimi esittelee Tyysterniemen koulun asemakaavan muutosta

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 10:27
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin teknisen toimen kaavoitus jalkautuu Pohjoisen alueelle esittelemään asukkaille Tyysterniemen koulun asemakaavan ja tonttijaon muutosta. Asukkailla on mahdollisuus tutustua muutossuunnitelmiin Voisalmen koulun lasiluokassa, Voisalmentie 19, 53920 Lappeenranta, torstaina 27.11.2014 klo 15:30 – 18:00 välisellä ajalla.

– Kyse ei ole varsinaisesta tietyn ajan kestävästä asukastilaisuudesta puheenvuoroineen, vaan nyt asukkailla on mahdollisuus tulla klo 15:30 - ja 18:00 välillä omaan tahtiinsa tutustumaan piirustuksiin ja keskustelemaan kaavoittajien kanssa, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö Pia Haakana kertoo.

- Suunnittelun tavoitteena on muuttaa Tyysterniemen entisen alakoulun tontti asuinkäyttöön tontinluovutuskilpailuehdotuksen pohjalta. Asemakaavaluonnosta on tarkistettu yhteistyön loputtua tontinluovutuskilpailun voittajan kanssa. Tavoitteena on löytää alueelle toteuttajat asemakaavan vahvistuttua, kertoo Lappeenrannan kaupungin asemakaava-arkkitehti Maarit Pimiä.

- Nyt on menossa asemakaavaluonnoksen ja sen osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävänä oloaika. Asukkailla on mahdollisuus aina 5.12.2014 asti kirjallisesti kommentoida nähtävillä olevaa asemakaavaluonnosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelmia, jatkaa Pimiä. Asemakaavaluonnokseen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelmiin voi käydä tutustumassa myös Lappeenrannan kaupungintalolla teknisen toimen kaavoituksessa.

Kaavoitusarkkitehti Maarit Pimiän lisäksi Voisalmen koululla muutossuunnitelmia on esittelemässä Lappeenrannan kaupungin kaavasuunnittelija Niina Seppäläinen.

Lisätietoja:

http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Kaavoitus/Vireilla-olevat-kaavat/Pohjoinen-alue/Tyysterniemen-koulu

Maarit Pimiä, asemakaava-arkkitehti, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040 653 0745

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs