Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tekninen toimi esittelee Kuusimäen vanhan alakoulun asemakaavan muutosta

Lappeenrannan kaupunki

Tekninen toimi esittelee Kuusimäen vanhan alakoulun asemakaavan muutosta

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 13:06
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin teknisen toimen kaavoitus jalkautuu jälleen ja tällä kertaa Läntiselle alueelle esittelemään asukkaille Kuusimäen vanhan alakoulun tontin asemakaavan muutosta.

Asukkailla on mahdollisuus tutustua muutossuunnitelmiin Kuusimäen nykyisen koulun ruokalassa, Katajakatu 10, 53850 Lappeenranta, keskiviikkona 4.3.2015 klo 15:30 – 18:00 välisellä ajalla.

– Kyse ei ole varsinaisesta tietyn ajan kestävästä asukastilaisuudesta puheenvuoroineen, vaan nyt asukkailla on mahdollisuus tulla klo 15:30 - ja 18:00 välillä omaan tahtiinsa tutustumaan piirustuksiin ja keskustelemaan kaavoittajien kanssa, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö Pia Haakana kertoo.

- Suunnittelun tavoitteena on muuttaa opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialue asuinkerrostalojen korttelialueeksi ja osoittaa sille pysäköintipaikkoja viereiseltä pysäköintialueelta. Alueen läpi kulkevan Nurmelanraitin kevyenliikenteen yhteys säilyy, kertoo Lappeenrannan kaupungin asemakaava-arkkitehti Maarit Pimiä.

- Nyt on menossa asemakaavaluonnoksen ja sen osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävänä oloaika. Asukkailla on mahdollisuus aina 12.3.2015 asti kirjallisesti kommentoida nähtävillä olevaa asemakaavaluonnosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelmia, jatkaa Pimiä.

Asemakaavaluonnokseen ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmiin voi käydä tutustumassa myös Lappeenrannan kaupungintalolla teknisen toimen kaavoituksessa sekä kaupungin internet-sivulla www.lappeenranta.fi > palvelut > kaavoitus > nähtävillä olevat kaavat.

Kaavoitusarkkitehti Maarit Pimiän lisäksi Kuusimäen koululla muutossuunnitelmia on esittelemässä Lappeenrannan kaupungin kaavoitusarkkitehti Sanna Kokko

Lisätietoja:

http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Kaavoitus/Vireilla-olevat-kaavat/Lansialue/Kuusimaen-alakoulu

Maarit Pimiä, asemakaava-arkkitehti, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040 653 0745

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs