Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Teemu Kirjosta esitetään Sinfonia Lahden intendentiksi

Lahden kaupunki

Teemu Kirjosta esitetään Sinfonia Lahden intendentiksi

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 15:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginorkesterin intendentin valinta on edennyt esitysvaiheeseen. Valintaryhmä esittää liikunta- ja kulttuurilautakunnalle MuM Teemu Kirjosen valitsemista intendentin virkaan. Liikunta- ja kulttuurilautakunta päättää valinnasta 5.4.2016.

Lahden kaupunginorkesterin intendentiksi hakeneista haastateltiin neljää. Heistä MuM Teemu Kirjonen ja FM Hannele Eklund kutsuttiin soveltuvuusarviointiin.

Intendentti toimii Lahden kaupunginorkesterin esimiehenä. Tehtävänä on johtaa ja kehittää orkesterin toimintaa sekä vastata palvelujen järjestämisestä, valvonnasta ja tuloksellisuudesta. Intendentti johtaa yli 70 hengen työyhteisöä.

Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Orkesterin konserttien kuulijaluku Sibelius 150 -juhlavuonna 2015 oli kaikkiaan 87 902.

Lisätiedot:
toimialajohtaja Tiina Granqvist, 050 383 6574

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs