Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Teatteriklubin yllätyksillä höystettyä kevätjuhlaa vietetään 23.5.

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Teatteriklubin yllätyksillä höystettyä kevätjuhlaa vietetään 23.5.

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2017 klo 13:46
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu teatterista kiinnostuneet kevään viimeiselle Teatteriklubille. Kaikille avoin ja maksuton klubi kokoontuu tiistaina 23.5. klo 17.30 teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Keskustelutilaisuus päättyy noin klo 19. 

Teatteriklubilla vietetään kevätjuhlaa ja juhlistetaan alkavaa kesää. Luvassa on ohjelmallista illanviettoa kiinnostavien vieraiden ja uusien ihmisten kanssa. Kevään päättäjäisvieraita hemmotellaan myös yllättävillä esityksillä! Teatteriklubia isännöi tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Sokura

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kerran kuussa tiistaina tai keskiviikkona järjestettävä Teatteriklubi jatkaa taas syksyllä, ensimmäinen klubi-ilta järjestetään tiistaina 29.8.2017. Syksyn muiden klubitapaamisten ajankohdat näet teatterin syysesitteestä. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi 

 

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Kaupunginteatteri, Kaivokatu 5, kauppakeskus IsoKristiina 3. krs
Avoinna ti–pe 12–16 sekä esityspäivinä 12–esityksen alkuun 

Lippupisteen toimipaikat kautta maan ja lippu.fi (Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti).


 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs