Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Teatteriklubi 27.9. vie revyyn maailmaan

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Teatteriklubi 27.9. vie revyyn maailmaan

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 11:18
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin seuraava Teatteriklubi kokoontuu tiistaina 27.9. klo 17.30. Kaikille avoin klubi kokoontuu teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Heti klubin perään pienellä näyttämöllä pidetään seuraavan ensi-iltanäytelmän Halua mut hiukan avoimet harjoitukset klo 18.30–19.30. 

Tiistaina 27. syyskuuta teatteriklubilaisille esitellään harvinainen Broadway-revyy Halua mut hiukan. Revyy on vain yhden näytöksen mittainen ja sen on suomentanut Juice Leskinen. Revyyssä esiintyvät näyttelijät Jussi Johnsson ja Sanna Kemppainen sekä pianisti Jani Pola. Ohjaus on Anna-Kaisa Makkosen, koreografia Netta Salonsaaren ja lavastus Tarja Jaatisen

Halua mut hiukan on harvinaistakin harvinaisempi musiikkiteatterin pieni jättiläinen, joka on aiemmin nähty Suomessa 20 vuotta sitten. Revyy on alun perin vuonna 1980 Craig Lucasin ja Norman Renén off-Broadwaylle suunnittelema. Se koostuu Stephen Sondheimin vähemmän tunnetuista sävellyksistä vuosilta 1954–1973. 

Teatteriklubi on maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Klubeilla esitellään harjoiteltavia näytelmiä, tavataan teatterin eri ammattilaisia sekä katsotaan harjoituksia. 

– Tervetuloa tutustumaan meihin teatterilaisiin ja teatterin tulevaan ohjelmistoon jo ennakkoon, toivottaa teatteriklubia isännöivä teatterinjohtaja Timo Sokura

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Esityspäivinä lipunmyynti teatterin ovella 1 h ennen esitystä, puh. 05 616 2290

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs