Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Teatteri- ja konserttilippuja nyt myös kaupungintalon Winkistä

Lappeenrannan kaupunki

Teatteri- ja konserttilippuja nyt myös kaupungintalon Winkistä

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Lippuja Lappeenrannan kaupunginteatteriin ja kaupunginorkesterin konsertteihin voi nyt ostaa myös kaupungintalolta, Asiakaspalvelukeskus Winkistä. Lappeenrannan kaupunki haluaa näin monipuolistaa Winkin palveluja ja tarjota kuntalaisille ja matkailijoille entistä enemmän tilaisuuksia henkilökohtaiseen, kasvokkain annettavaan asiakaspalveluun. 

Winkin rinnalla teatteri- ja konserttilippuja voi ostaa kaupunginteatterin lippupisteestäkin niin kauan kuin vanhassa teatteritalossa on esityksiä: viimeiset teatteriesitykset nähdään toukokuussa ja suuren näyttämön eli Jukola-salin historia päättyy Lappeenrannan Balettigaalaan 12.‒13. kesäkuuta. 

Kun teatterin lippupiste lopettaa vanhassa teatterissa toimintansa Balettigaalan jälkeen, teatteri- ja konserttilippuja voi ostaa myös Matkailuinfosta, joka muuttaa 7. toukokuuta Valtakadulta IsoKristiinaan, Lappeen sisäänkäynnin kulmaukseen, Kansalaistorin laidalle. 

Kaupunginorkesterin konserttikohtaisia lippuja myydään aina myös konserttipaikalla. Lisäksi teatteri- ja konserttilippuja voi tilata sähköpostitse osoitteesta winkki@lappeenranta.fi jo teatterinlippuja varten käytössä olevan teatteri@lappeenranta.fi sähköpostin lisäksi. 

Tammikuussa 2016 avautuvan uuden kaupunginteatterin esityksiin myydään Winkin ja Matkailuinfon ohella esityskohtaisia lippuja teatterin ovella. Suunnitteilla on myös ajoittain kauppakeskuksen käytävillä liikkuva lipunmyyntikärri. 

Asiakaspalvelukeskus Winkki palvelee arkisin klo 8‒16 kaupungintalon 1. kerroksessa, Villimiehenkatu 1, puh. 05 616 2220.

Henkilökohtaista asiakaspalvelua kehitetään sähköisten palvelujen rinnalla

Vuonna 2014 alkaneessa ja tänä vuonna jatkuvassa Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelu-uudistuksessa nivotaan kuntalaisille suunnattua asiakaspalvelua ja matkailuneuvontaa toisiinsa. 

Kaupungin markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman pitää tärkeänä, että sekä Winkissä että Matkailuinfossa pystytään palvelemaan niin kaupunkilaisia kuin matkailijoitakin. 

‒ Vaikka Winkissä jatkossakin keskitytään kuntalaisille suunnattuihin palveluihin ja Matkailuinfossa matkailupalveluihin, molemmissa osataan molempia. Osana asiakaspalvelun uudistusta kaupunki on ottanut käyttöön uuden kassajärjestelmän, ja arvostamme kärsivällisyyttä mahdollisissa pienissä viiveissä palvelun yhteydessä. 

Rahman pitää tärkeänä, että henkilökohtaista, kasvokkain annettavaa asiakaspalvelua kehitetään sähköisten palvelujen rinnalla. 

‒ Netissä ja puhelimessa tulee hoidetuksi monesti vain yksi asia, mutta kun kohtaa ihmisen kasvokkain, tulee vaihdettua ajatuksia muustakin kuin juuri siitä, mitä asiakas kysyy. Samalla hänelle voi kertoa toisistakin kaupungin palveluista ja joku voi löytää itselleen jopa kokonaan uuden harrastuksen, Rahman perustelee. 

Matkailumarkkinointi ja matkailuneuvonta siirtyneet konsernipalveluiden vastuulle 

Aiemmin Wirma Lappeenranta Oy:n tehtäviin kuuluneet Lappeenrannan matkailumarkkinointi ja matkailuneuvonta siirtyivät vuoden 2015 alusta alkaen kaupungin konsernipalveluiden hoidettavaksi. 

Matkailumarkkinoinnista vastaa konsernipalveluiden viestintä- ja markkinointitiimi ja matkailuneuvonnasta konsernipalveluiden asiakaspalvelutiimi. Wirma vastaa edelleen matkailun kehittämisestä ja sijoittautumismarkkinoinnista sekä niihin liittyvästä yritysyhteistyöstä. 

Lisätietoja: 

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman
040 849 9161, mirka.rahman@lappeenranta.fi

KUVATEKSTI
Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelijoita: Matkailuneuvonnan Alla Niemi (vasemmalla) ja Tuula Paakkonen, markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman (takana keskellä) sekä Asiakaspalvelukeskus Winkin tiimiläiset Riitta Pöllänen (kolmas vasemmalla), Pirkkoliisa Kanerva (toinen oikealla) ja asiakasneuvontakoordinaattori Minna Luotela. 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs