Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tältä näyttää tuleva Lahti-piste

Lahden kaupunki

Tältä näyttää tuleva Lahti-piste

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2015 klo 15:31
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin yhteispalvelupisteen suunnittelutyöt ovat käynnissä. Graafista ilmettä hiotaan valmiiksi graafikko Osmo Pennan kanssa. Toimivaa tilasuunnitelmaa puolestaan työstetään yhdessä Iskun suunnittelijoiden kanssa. Lahti-pisteeksi nimetyn yhteispalvelupisteen suunnittelussa luotetaan siis lahtelaisiin voimiin.

Tilasuunnitelmilla tavoitellaan kevyttä, muunneltavaa ja avointa tilaa, johon asiakkaan on helppo tulla. Konkreettiset muutostyöt kirjaston aulatiloissa ajoittuvat elokuulle.

Yhteispalvelupiste mahdollistaa uusien toimintatapojen kehittämisen ja kokeilun

Lahti-piste aukeaa Lahden pääkirjaston aulatiloihin syyskuun 1. päivä. Lahden kaupunki tarjoaa Lahti-pisteestä usean eri toimijan palveluja yhden luukun periaatteella. Palvelutarjontaan kuuluu muun muassa paikallisliikenteen matkakorttien myynti ja erilaiset kassapalvelut. Palvelutarjontaa laajennetaan asteittain.

Asiakaspalvelijoilta saa myös opastusta kaupungin sähköisten palvelujen käytössä. Tilaan tuodaan myös tietoa kaupungin suunnitelmista, kuten kaavoituksesta. Näin halutaan parantaa kaupunkilaisten tiedonsaanti- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan suunnitelmiin torstaina 25.6. klo 13.00

Yhteispalvelupisteen palvelupäällikkö Maarit Tuomala-Nikkanen, graafikko Osmo Penna ja Iskun tilasuunnittelijat tapaavat Lahden pääkirjaston aulassa torstaina 25.6. klo 13. Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan, kuinka Lahti-pisteen suunnitelmat alkavat konkretisoitua ja keskustelemaan tulevan Lahti-pisteen toiminnasta.

Lisätiedot

Asiakaspalvelupäällikkö

Lahti-piste

050 398 5903

maarit.tuomala-nikkanen@lahti.fi

Kuvateksti: Lahden pääkirjastoon 1.9.2015 avautuvan Lahti-pisteen graafisen ilmeen on suunnitellut lahtelaisgraafikko Osmo Penna.

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs