Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Talousillassa kysyttiin palveluista ja investoinneista

Lahden kaupunki

Talousillassa kysyttiin palveluista ja investoinneista

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 10:12
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirran ehdotus vuoden 2016 talousarviosta julkaistiin 7.10. Budjettiehdotusta esiteltiin lahtelaisille heti samana iltana pääkirjaston auditoriossa.

Kaupunginjohtaja kertoi asukasillan aluksi budjettisuunnittelun taustalla vaikuttavan Lahden ja Nastolan yhdistymissopimuksen avainasiat. Talousarvioehdotuksen esittelyn jälkeen asukkailla oli kysymyksiä taloudesta ja uuden Lahden kaupungin tulevaisuudesta. Kysymyksiä ja keskustelua herättivät muun muassa joukkoliikenne, tulevat kuntaliitossuunnitelmat, Aleksanterinkadun kehittäminen, Urheilukeskuksen investoinnit, Nastolan lukiotilanne, kaupungin lainat ja turvapaikanhakijat.

Ensimmäistä kertaa toteutetussa tilaisuudessa oli mukana noin 50 kuntalaista ja talousiltaa sai seurata myös Yle Lahden suorana verkkolähetyksenä. Myös kysymyksiä sai lähettää sosiaalisen median kautta.

Talousilta toteutetaan 8.10. klo 17.00 Nastolan Nastopolissa. Kahvitarjoilu on klo 16.30. Nastolan tilaisuutta ei lähetetä verkossa.

Kaupunginjohtajan talousarvioehdotus käsitellään yhdistymishallituksessa 19.-20.10. Yhteisvaltuusto tekee muutokset ja päättää vuoden 2016 talousarvion ja vuosien 2016-2018 taloussuunnitelman 9.11.2015.

Lisätiedot
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 3838 6504

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs