Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » SoundX15 -bändikatselmuksen finalistit valitaan lauantaina

Lahden kaupunki

SoundX15 -bändikatselmuksen finalistit valitaan lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2015 klo 08:32
Julkaisija: Lahden kaupunki

Seudullisen SoundX15 -bändikatselmuksen alkukarsinta käydään Heinolan nuorisotila Pleissillä lauantaina 28. maaliskuuta kello 15 alkaen. Finaalipaikkoja yleisölle avoimessa tapahtumassa tavoittelee yhteensä viisi nuorten bändiä Asikkalasta, Hollolasta, Lahdesta ja Nastolasta.

Esiintyjien musiikkigenret vaihtelevat trashmetallista alternatiivisen brittipopin kautta räppiin. Aikaa vakuuttaa Arttu Leskisen ja Nitte Valon muodostama tuomaristo on 15 minuuttia.

Tuomariston valitsemat finalistit esiintyvät Lahdessa 8-salilla järjestettävässä bändikatselmuksen finaalissa 25. huhtikuuta. Voittajalle on luvassa muun muassa musiikkiliikkeen lahjakortteja ja esiintymiskeikkoja. Bändikatselmuksen Lahden seudun kuntien nuorille järjestää Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Orimattilan nuorisopalvelut yhdessä.

Lisätiedot

Piia Koponen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.koponen@lahti.fi
www.nuori-x.net/soundx

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs