Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Senioreiden hyvinvointipäivä 19.10.2016 Lahden Suurhallissa

Lahden kaupunki

Senioreiden hyvinvointipäivä 19.10.2016 Lahden Suurhallissa

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 13:25
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Liikuntapalvelut, Lääkinnällinen kuntoutus ja Wellamo-opisto järjestävät nyt jo kahdettatoista kertaa yhteistyössä Senioreiden hyvinvointipäivän keskiviikkona 19.10.2016 klo 10.00-14.00 Lahden Suurhallissa, Urheilukeskuksessa.

Senioreiden liikuntapäivänä aiempina vuosina tunnettu ja nykyään Senioreiden Hyvinvointipäivänä kulkeva tapahtuma on lahtelaisille senioreille suunnattu ja maksuton tapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on aktivoida senioreita sekä liikkumaan että huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Päivän aikana seniorit saavat tietoa oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä, tutustuvat paikallisiin toimijoihin ja palveluntuottajiin, tuotteisiin sekä liikuntamahdollisuuksiin.

Tänä vuonna päivän teemaksi on valittu Hyvä uni- Jaksa paremmin. Teeman osalta on päivän aikana tarjolla unen asiantuntijoiden pääluento klo 12-13, jossa käsitellään aiheita hyvä uni, rentoutuminen ja palautuminen senioreiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä. Ohjelmassa on lisäksi mahdollisuus kokeilla eri liikuntalajeja,  liikunta- ja toimintakyvyn testausta ja terveysliikuntaneuvontaa sekä tehdä erilaisia terveyttä ja toimintakykyä mittaavia riskitestejä.

Tapahtumaan odotetaan 400-500 senioria.

 

Lisätietoja
Lahden kaupunki Sivistystoimiala
Liikuntapalvelvelut
Patrik Heimala
puh. 044 416 3299

 

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs