Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Sammontorilla talvirieha sunnuntaina

Lappeenrannan kaupunki

Sammontorilla talvirieha sunnuntaina

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:52
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys (Ekta ry), Lappeenrannan länsialueen asukasyhdistys, Lappeenranta-Imatra Liikunta Yhdistää -hanke sekä Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi ja Asukkaiden Lappeenranta -toiminta järjestävät perinteisen talviriehan Sammontorilla sunnuntaina 13.3.2016 klo 11 – 14.

- Jo perinteiseen tapaan järjestämme Sammontorin talviriehan yhdessä eri toimijoiden kanssa, kertoo Ekta ry:n asukastoiminnan ohjaaja Anne-Liisa Lindgren den Oude. – Tapahtumassa on lapsille poni ratsastusta ja säävarauksella liukumäkeä. - Myös lumikenkäilyä kokeillaan sään niin salliessa, lupaa hanketyöntekijä Joonas Selenius Liikunta Yhdistää hankkeesta. Lisäksi SampoPuoti on auki ja Sammontorin asukastilan kahvio on avoinna. Asukasyhdistys myy aukion puolella makkaraa, Lindgren den Oude luettelee toimintaa tapahtumassa.

Asukkailla mahdollisuus kirpputorimyyntiin ja yhdistyksillä toiminnan esittelyyn

Asukkailla on mahdollisuus tulla veloituksetta pitämään kirpputorimyyntiä oman pöydän kanssa Sammontorille. Myös alueella toimivat yhdistykset ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa ja innostamaan asukkaita mukaan.

- Tervetuloa Sammontorin talviriehaan läheltä ja kaukaa, toivottaa Anne-Liisa Lindgren den Oude. – Tutustutaan naapuriin ja nautitaan yhdessäolosta ja yhteisöllisyydestä, hän innostaa asukkaita saapuman paikalle sunnuntaina.

Lisätietoja:

Anne-Liisa Lindgren den Oude, asukastoiminnan ohjaaja, Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry,

puh. 040 824 7940, anne-liisa.lindgren-denoude@ekta.fi

Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki,

puh 040 5494 740, pia.haakana@lappeenranta.fi

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs