Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Rosa aloittaa Music Café -sarjan

Lahden kaupunki

Rosa aloittaa Music Café -sarjan

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2015 klo 13:42
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden monikulttuurikeskus Multi-Cultin Music Café -sarja alkaa sunnuntaina 20. syyskuuta kello 14–16. Ensimmäisessä Music Café -elävän musiikin kahvilailtapäivässä esiintyy Marcelo ”Patalino” Rosa.

Kap Verdestä kotoisin oleva Rosa esittää rauhallista ja perinteistä kapverdelaista musiikkia kreolin kielellä laulettuna. Sävellykset ovat Rosan omaa käsialaa. Musiikissa on vaikutteita afrikkalaisesta, portugalilaisesta ja brasilialaisesta musiikista.

Music Café -sarjaan kuuluu neljä erillistä elävän musiikin kahvilailtapäivää vaihtuvin artistein. Musiikin lisäksi tarjolla on perinteisiä kahvilatuotteita. Seuraavassa Music Caféssa lokakuussa lauletaan kahden solistin voimin kahdeksalla eri kielellä. Music Café -iltapäivät järjestetään Multi-Cultin tiloissa osoitteessa Päijänteenkatu 1. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Lahden nuorisopalveluiden osana toimiva Multi-Culti on kaikille avoin kansalais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus, jonka tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla rakentaa yhdenvertaista, moninaisuutta arvostavaa Päijät-Hämettä.

Lisätietoja

Pirkko Hämäläinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Multi-Culti
p. 050 387 8795
www.nuorilahti.net/multi-culti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs