Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Rokkikoulu ja Kuula-opisto tiivistävät yhteistyötään

Vaasan kaupunki

Rokkikoulu ja Kuula-opisto tiivistävät yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 11:03
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin Rokkikoulu ja Kuula-opisto ovat aloittaneet syyskautensa uusien yhteistyökuvioiden merkeissä.

Uusia yhteistyön muotoja ovat muun muassa Kuula-opiston mahdollistamat laulutunnit kaikille Rokkikoulun laulajille osana bändiopetusta. Lisäksi Rokkikoulun ja Kuula-opiston oppilaiden musiikkitietämystä kartutetaan yhteisellä Rokin historia -luentosarjalla.

Loppuvuodesta järjestetään yhteiskonsertti sekä yhteisiä luentoja ja koulutuksia esimerkiksi äänentoistoon ja keikkailuun liittyen.

Yhteinen musikaali ensi vuonna

Ensi vuonna yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Rokkikoulun ja Kuula-opiston oppilaat säestävät Vaasan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä esitettävää nuorisomusikaalia. Musikaali on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmistoa.

- Meillä molemmilla on oma ydintoimintamme, Kuula-opistolla taiteen perusopetus ja Rokkikoululla nuorisotyö. Yhteistyön avulla pystymme kehittämään toimintaamme oppilaiden parhaaksi, kuvailee Kuula-opiston rehtori Rolf Nordman.

Kuula-opisto on Vaasan kaupungin ylläpitämä musiikin ja tanssin oppilaitos, jossa voi opiskella klassista musiikkia ja rytmimusiikkia sekä klassista balettia ja nykytanssia. Varhaisiän musiikki- ja tanssikasvatusta antavat musiikkileikkikoulu ja lastentanssi. Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä Rokkikoulu antaa opetusta rock- ja pop-musiikin eri lajeissa ja tyyleissä.

Lisätietoja antavat:

Kuula-opiston rehtori Rolf Nordman, puh. 06-325 3820, 040 554 5004, rolf.nordman@vaasa.fi
Kulttuurinen nuorisosihteeri Kaisa Salo, Puh 040 753 9728, kaisa.salo@vaasa.fi

 

Liitetiedostot

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs