Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Pyöräilystä ja kävelystä potkua Mikkelin kulmille! -hankkeen tapahtuma Mikkelin torilla 17.9.

Mikkelin kaupunki

Pyöräilystä ja kävelystä potkua Mikkelin kulmille! -hankkeen tapahtuma Mikkelin torilla 17.9.

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 08:43
Julkaisija: Mikkelin kaupunki

Osana kansainvälistä Liikkujan viikkoa ja Mikkelin kaupungin pyöräilyn ja kävelyn edistämishanketta järjestetään torstaina 17.9. Mikkelin torilla ulkoilmatapahtuma klo 8–17.  Tilaisuuden tavoitteena on nostaa esiin pyöräilyn ja kävelyn roolia Mikkelin keskustassa. Tavattavissa on hankkeen parissa työskenteleviä asiantuntijoita.

Kaikki kaupunkilaiset toivotetaan tervetulleeksi mukaan suunnittelemaan kävelyn ja pyöräilyn kehittämistä. Tilaisuudessa voi osallistua pyöräilyä ja kävelyä koskevaan kyselyyn sekä arvontaan, jossa on palkintona I cycle Mikkeli -tuotteita. Tapahtuman yhteydessä on myös esillä erilaisia pyöräilyyn liittyviä tuotteita ja palveluja. Esillä ovat muun muassa Mikkelin ammattikorkeakoulun kampusjopot sekä pyöräliike Polkupyörä Etappi.

Hankkeen info- ja keskustelutilaisuus Mikke ry:n tiloissa 17.9. klo 18 alkaen

Info- ja keskustelutilaisuuteen on kutsuttu Mikkelin keskustan ja kaupallisten alueiden yrittäjiä sekä kaupungin virka- ja luottamushenkilöitä keskustelemaan kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä. Tilaisuudessa esittäytyy asiantuntijoita, jotka pohjustavat ajatustenvaihtoa kertomalla muun muassa kävelyn ja pyöräilyn edistämisen motiiveista, mahdollisuuk­sista ja tehokkaista keinoista erityisesti kaupunkikeskustan elävöittämisen ja elinvoimaisuuden kannalta.

Kansainväli­sen tuulahduksen kaupunkisuunnittelun huippuosaamisesta tapahtumaan tuo hollantilainen Martijn van de Leur  (Mobycon Oy), joka valottaa parhaita kaupunki- ja liikennesuunnittelun käytän­töjä ja menestystarinoita maailmalta. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta ja osallistumaan keskusteluun osoitteessa Maaherrankatu 22.

Lisätietoja
Eveliina Könttä
eveliina.kontta(at)mikkeli.fi
044 794 2521

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs