Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Puhdasta sähköä omalta katolta – Aurinkosähköjärjestelmien kannattavuus ja toteutus pientaloissa -tilaisuus

Lahden kaupunki

Puhdasta sähköä omalta katolta – Aurinkosähköjärjestelmien kannattavuus ja toteutus pientaloissa -tilaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 11:11
Julkaisija: Lahden kaupunki

Aurinkoenergian hyödyntäminen kasvattaa koko ajan suosiotaan. Erityisesti pientaloasukkaille suunnatussa aurinkosähkötilaisuudessa käsitellään verkkoon kytkettyjen järjestelmien kannattavuutta ja toteutusta. Aiheesta kertoo Markus Andersén Naps Solar Systems Oy:stä.

Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä –hanke järjestää tilaisuuden Ympäristöviikolla Lahdessa, BW Towerissa. Tilaisuuden lopuksi on uuden Energiavalinta.fi-palvelun lyhyt esittely. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu alk. klo 17.45. Ilmoittautumiset energianeuvojalle viimeistään 19.9.2016 klo 16 mennessä joko puhelimitse 044 4163626 tai sähköpostilla essi.krans@lahti.fi. Tilaisuuteen mahtuu 28 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tervetuloa!

Tilaisuuden tiedot

Keskiviikko 21.9.2016                                                     BW Tower, Askonkatu 2, 15100 Lahti
klo 18.00-20.00                                                              8. krs.

Lisätiedot:
Essi Krans
energianeuvoja
Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä –hanke
044 4163626
essi.krans@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs