Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Profin Oy solmi merkittävän vientikaupan Latviaan

Profin Oy

Profin Oy solmi merkittävän vientikaupan Latviaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.07.2014 klo 14:43
Julkaisija: Profin Oy

Profin Oy on solminut merkittävän kaupan Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Yritys toimittaa julkiseen sairaalakohteeseen uuden Profin FullGlass tuotejärjestelmän.

Kauppa on monivaiheinen ja se mahdollistaa toimituksen kokonaisarvon nousemisen noin 2 miljoonaan euroon. Toimitus tulee jakaantumaan vuosille 2014 ja 2015. Kyse on ensimmäisestä uuden sukupolven Profin FullGlass -tuotteen isosta kaupasta ja yksi yrityksen merkittävin vientikauppa. Profin FullGlass tuoteperhe esitellään kotimaan markkinoille syyskuussa Habitare -messuilla.

Kaupan ratkaisevana tekijänä on uusi tapa yhdistää korkealuokkainen puumateriaali erikoislasitustekniikkaan. Takana on pitkä tuotekehitystyö, jota on tehty yhdessä johtavien arkkitehtien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, kertoo toimitusjohtaja Mikko Haapala tuotteen ja kaupan takana olevista tekijöistä.

Yhtiön työtilanne on ollut markkinatilanteeseen nähden positiivinen. Yrityksen liikevaihto kasvanut tasaisesti ja kokonaisliikevaihdoksi vuonna 2014 on budjetoitu 10M€. -Tämä kauppa tulee entisestään vahvistamaan tilannetta ja tarjoaa työtä yhtiön Pudasjärven tehtaalle, toteaa toimitusjohtaja Mikko Haapala.

 

Vahvaa vientikauppaa

Suomalainen Profin Oy on lasiliukuseinien, ikkunoiden ja ovien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yritys sijaitsee edelleen juurillaan Koillismaalla, Pudasjärvellä. Yritys omistaa myös restaurointi-ikkunoihin erikoistuneen Sydänpuu Ikkunat ja Ovet Oy:n Joutsassa. Profin on valmistanut lasiliukuseiniä yli 20 vuotta, muita tuotteitaan lähes 40 vuotta. Yritys työllistää Pudasjärvellä 60 ja Joutsassa 20 työntekijää.

Profin Oy toimittaa vuosittain tuotteita yli 30 eri maahan. Suurimmat vientimaat ovat Japani, Venäjä ja Kiina. Perinteisten vientimaiden lisäksi yritys hakee kasvua Norjan ja Ruotsin markkinoilta. Noin 60 % yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä.   

Vienti on aina ollut ja tulee olemaan tärkeä tukijalka Profinin toiminnassa. Vain määrätietoisella korkeaan loppulaatuun tähtäävällä tuotekehityksellä ja asiakastarpeiden ymmärtämisellä avataan vientikaupan ovia. -Tiivistää toimitusjohtaja Mikko Haapala yrityksen strategiaa.

 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Mikko Haapala, p. 040 744 9698, mikko.haapala@profin.fi

 

Kuvat:  https://www.dropbox.com/sh/rqme4rt5jh8ep2n/AAA-VMliHDbAsx8wgl92RuqPa

  1. Profin Oy tj. Mikko Haapala, Profin Oy perustaja Martti Haapala
  2. Profin Oy tj. Mikko Haapala

 

Mikko Haapala

toimitusjohtaja
Puh. 040 744 9698 mikko.haapala@profin.fi

Profin Oy

Tulotie 2
93100 Pudasjärvi Puh. 08 8153 700

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs