Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Postin palvelupisteverkosto kasvaa Oulussa uudella noutopisteellä

Posti Group

Postin palvelupisteverkosto kasvaa Oulussa uudella noutopisteellä

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 12:13
Julkaisija: Posti Group

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Postin noutopiste tuo paketit lähemmäs postinumeroalueen 90220 asiakkaita, kun S-market Kastelliin avataan Postin noutopiste 10. toukokuuta. S-marketissa palvelee myös Postin pakettiautomaatti. S-market on avoinna joka päivä pitkään, maanantaista lauantaihin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 10-21.

S-market Kastelli
Aapistie 2
90220 Oulu

Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja muut lähetykset. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa www.posti.fi/lahettaminen

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Oulussa postipalveluja tarjoaa uuden noutopisteen lisäksi 18 postia ja 20 Postin pakettiautomaattia. Postin verkostoon kuuluu yhteensä yli 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä.

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Lisätietoja medialle:
Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9.00–16.30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs