Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Pohjoisen yrittäjälle toimiva verkko on elinehto

Pohjoisen yrittäjälle toimiva verkko on elinehto

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 13:27
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Hyvät tietoyhteydet lisäävät alueen vetovoimaisuutta, houkuttelevat matkailijoita ja kasvattavat yritysten liikevaihtoa. Sosiaalisen median omaleimainen hyödyntäminen on kasvattanut äkäslompololaisen Jounin Kaupan liikevaihtoa.

– Kaikki markkinointi pysähtyy, jos verkkoa ei ole. Meille toimiva nettiyhteys on todella tärkeää, toteaa some-tempauksistaan tunnettu yrittäjä Sampo Kaulanen.

Sampo Kaulanen on keynote-puhujana Suomen Seutuverkot ry:n seminaarissa 4.–5.11. Hullun kyläkauppiaan tyylillä markkinointia somessa hoitava K-kauppias ei pelkää laittaa persoonaansa likoon ja olla avoin.

– Some on mahdollistanut markkinoinnin koko Suomeen ja maailmalle aivan ennennäkemättömän kustannustehokkaalla tavalla. Tämän lisäksi se on lisännyt yhteistyötä yli toimialojen ja verkostoinut meidät isojen toimijoiden kanssa, toteaa Kaulanen hyvien tietoyhteyksien hyödyistä.

Toimiva netti pitää bisnekset vireinä. Ulkomaalaisia asiakkaita kiinnostaa puhelimen käyttö loman aikana. Verkkoyhteyksien takuuvarma toimivuus sujuvoittaa matkailijoiden suunnitelmia, kun toimiva wifi ja etätyöskentelyn mahdollisuus ovat tiedossa.

Suomen Seutuverkot ry:n syysseminaari järjestetään Turun linnassa 4.–5.11.2015.

Seminaarin asiantuntijapuheenvuoroissa pureudutaan toimivien nettiyhteyksien vaikutuksiin eri elämänalueilla ja liiketoiminnoissa.

Ohjelma: www.seutuverkot.fi

Lisätietoja:
Suomen Seutuverkot ry, Jarno Laitinen, puheenjohtaja, puh. 040 517 0121

Edistämme laajakaistaisten yhteyksien rakentamista Suomessa. Tasavertainen tietoyhteiskuntakehitys on tehtävämme.

Suomen Seutuverkot ry kehittää seutuverkkoja. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää alansa tutkimus- ja kehittämishankkeita yritysten sekä koulutus- ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhdistys järjestää koulutusta ja tiedottaa alan kehityksestä. Suomen Seutuverkot on riippumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys. www.seutuverkot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs