Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Perhossaaren silta valmistunut Karistoon

Lahden kaupunki

Perhossaaren silta valmistunut Karistoon

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 12:01
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kariston Perhossaareen johtava silta on otettu käyttöön. Tämä Korennonvirran ylittävä silta yhdistää Kariston alueen kohokohdaksi suunnitellun Perhossaaren katuverkkoon. 

Sillan valmistumisen myötä Perhossaaren kaksi tonttia on mahdollista toteuttaa kaavan mukaisesti kaksikerroksisina rivitaloina. 

Sillan suunnitelman lähtökohtana oli tehdä puusilta Kariston yleistä rakennustapaa noudattaen. Nyt valmistunut silta on muodoltaan näyttävä puuverhoiltu silta, jonka rakenteissa on käytetty myös betonia ja terästä. 

Sillan suunnittelivat WSP Finland Oy:n asiantuntijat Ilkka Ojala ja Matti Juntunen, ja sen toteutti Lemminkäinen Infra Oy, jossa hankkeesta vastasi projektipäällikkö Tauno Tiiro. 

Lemminkäinen toteutti sillan lisäksi Perhossaaren ja Leipurinkujan katu- ja vesihuoltotyöt. Hankkeen toteutus maksoi noin 980.000 euroa, josta sillan osuus oli noin 500.000 euroa.

Liitteenä valokuva sillasta, kuvaaja Tommi Lahtola

Lisätiedot:

Katupäällikkö Mika Lastikka
mika.lastikka@lahti.fi, p. 050 63891

Kaavoitusarkkitehti Päivi Airas
paivi.airas@lahti.fi, 050 518 4447

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs