Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Pelipäivä järjestetään entistä suurempana

Lahden kaupunki

Pelipäivä järjestetään entistä suurempana

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 13:27
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjastolla vietetään kansallista pelipäivää lauantaina 15. marraskuuta kello 11–15.

Pelipäivässä voi tutustua erilaisiin lauta- ja korttipeleihin, pöytälätkään ja Live-Kimbleen, jossa pelaajat toimivat itse nappuloina. Digitaalisen pelaamisen maailmasta tarjolla on klassikoita, kuten Monsterimania ja Super Mario -turnaus. Modernimpaa laitaa edustaa muun muassa digitaalinen korttipeli Hearthstone. Lisäksi luvassa on ihmissusi-tarinankerrontapeli, QR-koodisuunnistusta ja Housemarque-peliyhtiössä työskentelevän Anu Tukevan luento pelimusiikista.

Kansallinen pelipäivä on Pelikasvattajien verkoston järjestämä teemapäivä, jonka tavoitteena on saada lapset ja aikuiset pelaamaan yhdessä, jotta pelaamiseen liittyvät ennakkoluulot muuttuvat omiksi kokemuksiksi. Lahdessa tapahtumaa ovat järjestäneet yhteistyössä kirjasto ja nuorisopalvelut. Tänä vuonna mukana on koulutuskeskus Salpauksen nuoriso- ja vapaa-ajanopiskelijaryhmä, minkä ansiosta pelitarjonta on aiempia vuosia laajempi. Tapahtuma on myös osa Lahden UNICEF-kaupunkivuoden Lasten juhlaviikkoa, jota vietetään 15.–22.11. teemalla lapsen oikeus leikkiin.

Lisätietoja

Jarno Koskelainen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 383 6462
jarno.koskelainen@lahti.fi

Jenna Ojala
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto
p. 050 559 4093
jenna.ojala@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs