Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Palveleva Turku 2016 -kilpailu on käynnissä

Turun kaupunki

Palveleva Turku 2016 -kilpailu on käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 08:32
Julkaisija: Turun kaupunki

Palveleva Turku -kilpailun äänestys Turun kaupungin parhaasta palvelu-uudistuksesta on käynnissä. Kaupunkilaiset voivat äänestää 30.9.–9.10.2016 viidestä palvelu-uudistuksesta mielestään parasta palvelua.

Kilpailun tavoitteena on kannustaa kaupungin työntekijöitä jatkuvasti parempaan palveluun ja toiminnan tehostamiseen ideoimalla uudistuksia. Lisäksi kilpailun kautta esitellään kaupunkilaisille kiinnostavia Turun kaupungin palveluita ja palvelu-uudistuksia.

Palveleva Turku -kilpailun voittaja julkistetaan lokakuussa 2016.

Lisätietoa kilpailusta ja sähköinen äänestyslomake löytyvät osoitteesta turku.fi/palvelevaturku. Paperilomakkeella voi äänestää Turku-pisteessä (Puolalankatu 5) ja yhteispalvelu Monitorissa Skanssin kauppakeskuksessa (Skanssinkatu 10). Äänestäminen on mahdollista myös Turun messuilla 30.9.–2.10.2016 Turun kaupungin osastolla.

 
Kilpailuun osallistuvat palvelut:

1. Meidän perhe – yhteinen TeKo

Kolmen kuukauden mittaisessa työskentelyssä painottuu kotona koko perheen kanssa toimiminen. Perhe asuu perhekeskuksessa viikon, jolloin vanhemmat saavat malleja ja tietoa helpottamaan perheen arkea. Työskentelyn avulla voidaan ehkäistä lapsen sijoittaminen laitokseen.

2. Liikkuva nuorisotila Nuokkaribiili

Nuokkaribiili on Turun nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila, joka tuo nuorisotilan palvelut, välineet, ohjelmaa, musiikkia ja turvalliset aikuiset sinne, missä nuoria on. Aktiiviajossa Nuokkaribiili on kesäkuukaudet, mutta se tekee paljon yhteistyötä koulujen kanssa ja on mukana useissa nuorten tapahtumissa.

3. Omapalvelu – ­ toimeentulotuen sähköinen asiointi

Omapalvelussa voit hakea toimeentulotukea sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella palveluun voit seurata mm. toimeentulotukihakemuksen tilaa, toimittaa liitteet ja vastata lisäselvityspyyntöön. 

4. Turku.fi

Moderni, asiakkaan toiveisiin vastaava uudistunut turku.fi-verkkopalvelu toimii kaikissa päätelaitteissa esteettömästi. Avoimien rajapintojen kautta sen sisällöt voivat olla pohjana uusille sovelluksille. 

5. Turun lasten ja nuorten poliklinikan diabetestiimin työ tuottaa tulosta

Turun lasten ja nuorten poliklinikan diabetestiimi on menestyksekkäästi kehittänyt tyypin 1 diabetesta sairastaville lapsille ja nuorille tarjoamiaan palveluita. Lasten ja nuorten diabeteksen hoitotulokset ovat merkittävästi parantuneet. Tällä on merkittävä vaikutus tyypin 1 diabeteksen lisäsairauksien ehkäisyssä.

Lisätietoja:

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs