Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Päihdeputkesta Nuppi Selvänä -konserttiin

Lahden kaupunki

Päihdeputkesta Nuppi Selvänä -konserttiin

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 08:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahtelaisille kuudesluokkalaisille annetaan päihdekasvatusta toiminnallisen Päihdeputki-tapahtuman avulla Nuorisokeskuksen 8-salilla 25.3.–3.4. Mukaan on ilmoittautunut 45 kuudetta luokkaa 18:sta eri alakoulusta.

Oppituntien aikana järjestettävä päihdekasvatustapahtuma koostuu erillisistä osioista, joiden teemoina ovat muun muassa energiajuomat, tupakka, alkoholi ja huumeet. Teemoja lähestytään fiktiivisen videotarinan kautta, jonka on toteuttanut nuorisopalveluiden Draamapaja.

Myös huoltajat pääsevät tutustumaan Päihdeputkeen 27.3. ja 3.4. kello 18 alkavissa vanhempainilloissa. Molemmissa illoissa on mahdollisuus keskustella nuorten päihteiden käyttöön liittyvistä tämän päivän ilmiöistä Päihdeputken toteuttajatahojen kanssa.

Päihdeputki 8-salilla päättyy 4.4. kello 18–21 järjestettävään Nuppi Selvänä -ilmaiskonserttiin, jossa vesiselville nuorille esiintyvät Aste, Tehoste ja Mansesteri.

Päihdeputken järjestävät Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Poliisi, Monon Side ry, Suunterveydenhuolto sekä PETE Lahti - ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön alueverkosto. Tapahtuman kummina toimii Hartwall, joka mahdollistaa koululuokkien kuljetukset tapahtumaan.

Lisätietoja

Anna Sillanpää
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 716 1579
etunimi.sukunimi@lahti.fi
www.nuorilahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs