Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » OS/G satsaa digitaalisiin palveluihin

OS/G

OS/G satsaa digitaalisiin palveluihin

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: OS/G

Digitaaliseen markkinointiin keskittyvä Adaptive liittyy osaksi OS/G markkinointiviestintäkonsernia. Tavoitteena on tarjota asiakkaille entistäkin monipuolisemmat digitaaliset markkinointiviestinnän ratkaisut.

 Digimarkkinointiyritys Adaptive siirtyy osaksi OS/G-konsernia. Uuden aluevaltauksen tarkoituksena on täydentää perinteisempää markkinointi- ja mainososaamista digitaalisilla työkaluilla.

 – Ydinosaamistamme on digitaalinen markkinointi, kuten esimerkiksi markkinointiautomaatio, verkkosivujen kävijäliikenteen kasvattaminen ja mittaaminen sekä verkkokampanjointi luettelee OS/G Adaptiven liiketoimintajohtaja Toni Lähteenoja.

Lähteenojalla ja hänen yhtiökumppanillaan Teemu Väliheikillä on takanaan vuosien kokemus digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja tuottamisesta. Lähteenojan ja Väliheikin mielestä digitalisaatio tarjoaa uuden kanavan kasvuun niille, jotka sitä osaavat hyödyntää. 

– Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi myös konsultointia ja konseptointiapua. Nykyisin kaikilla on käytössä samat työkalut, mutta monet ovat hieman hukassa sen suhteen, miten niitä tulisi käyttää. Kokemuksemme ansiosta pystymme hyödyntämään digitalisaation tarjoamia työkaluja luovasti, Väliheikki täydentää.

Lähteenojan mukaan yhteistyö OS/G:n kanssa tarjoaa Adaptivelle tukevan pohjan kasvuun.

– Pyrimme kasvattamaan henkilöstömääräämme vuodenvaihteessa ja teemme omaa tuotekehitystä. Haluamme toimia myös Suomen rajojen ulkopuolella, ja tulemme varmasti tekemään töitä OS/G:n Tukholman yksikön kanssa, hän summaa.

– OS/G:llä on jo ennestään vahvaa osaamista digitaalisen markkinointiviestinnän suunnittelussa. Adaptive tuo meille uusia ajatuksia ja keinoja digitaalisten kampanjoiden tuloksellisuuden seuraamiseen ja mittaamiseen, kertoo Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala.

 

Lisätietoja:

 Jaakko Ojala

p. 0400 630050

jaakko.ojala@osg.fi

 Toni Lähteenoja

p. 044 333 1019

toni.lahteenoja@osg.fi

 

OS/G on yksi Suomen suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista markkinointiviestintäyrityksistä. Konserniin kuuluvat  OS/G MarCom, OS/G Viestintä, OS/G Adaptive ja OS/G Stockholm. Yrityksellä on toimistot Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa.

www.osg.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs