Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Osallistutaan Porukalla strategiatyöhön

Lahden kaupunki

Osallistutaan Porukalla strategiatyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 13:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki innostaa lahtelaisia miettimään millaisessa kaupungissa he haluavat tulevaisuudessa asua, elää, liikkua, viettää vapaa-aikaa, opiskella ja tehdä töitä. Kaupungin strategiaa uudistetaan parhaillaan. Tavoitteena on kerätä lahtelaisilta strategiatyön tuleksi mahdollisimman monta mielipidettä, ideaa ja näkemystä siitä millainen on tulevaisuuden Lahti.

Kun porukka puhuu, kaupunki kuuntelee

Lahden kaupunki testaa yhtenä strategianvalmisteluun osallistamisen välineenä Porukka-mobiilisovellusta. Sovelluksen kautta vastaaminen on nopeaa ja helppoa. Käyttäjä lataa sovelluksen puhelimeensa, jonka jälkeen hän saa vastattavakseen sarjan kysymyksiä.

Kysymykset vaihtelevat helpoista haastaviin ja leikkisistä vakavahenkisiin. Kysymyksiin vastaaminen on nopeaa ja hauskaa. Uusia kysymyksiä syötetään sovellukseen viikoittain huhtikuuhun asti. Kaikkia kysymyksiä yhdistää yksi päämäärä: miettiä millainen on asukkaidensa näköinen, kiinnostava ja elävä Lahti vuonna 2030.

www.lahti.fi/porukka

Strategia on kaupungin toimintaa ohjaava työväline

Porukalla kerätyistä ideoista kootaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla Lahtea ohjataan eteenpäin. Lahden kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi uudistuneen Lahden kaupungin strategia tulee 11.4.2016.

Lahden kaupungin Porukka-sovelluksen on kehittänyt lahtelainen Future Dialog. Sovellus mahdollistaa nopean viestinnän kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Sovellus on ensisijaisesti tarkoitettu kyselyjen, pienimuotoisten äänestysten sekä ajankohtaisten tietoiskujen toteuttamiseen. Käyttäjien vastauksia voi tarkastella reaaliajassa sovelluksen hallintapaneelista.

Käyttäjien antamien vastausten perusteella heitä voidaan jakaa erilaisiin ryhmiin, jotta viestinnästä saadaan mahdollisimman kohdistettua. Sovellus osaa myös hyödyntää puhelimen paikannusominaisuuksia, jolloin sisältöä pystytään kohdistamaan tietyllä alueella oleville käyttäjille.

Sovelluksen kehittäjä Future Dialog on lahtelaisen Mainostoimisto MBE Oy tytäryhtiö. Future Dialogin vahvuutena on markkinointiviestintäosaamisen yhdistäminen moderniin mobiiliteknologiaan.

Lisätietoja
Lahden kaupungin strategiapäällikkö Sirkku Huisko,
p. 050 381 1920

Lisätietoja sovelluksesta
Aki Salo, Suunnittelujohtaja, Mainostoimisto MBE,
Vesijärvenkatu 25b | FI-15140 Lahti
p. 440 730 122

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs