Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Osallistu ja vaikuta Ristiinan lähipalvelujen kehittämiseen

Mikkelin kaupunki

Osallistu ja vaikuta Ristiinan lähipalvelujen kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Mikkelin kaupunki

Mikkelin Ristiinassa kehitetään sosiaali- ja terveyspalveluita yhdessä käyttäjien kanssa. Osallistu netin kautta kirjoittamalla kommenttisi vuorovaikutteiseen karttaan tai tule mukaan työpajaan Ristiinan terveysasemalle (Brahentie 10) tiistaina 22.9. klo 17.

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset. Tarkoituksena on kehittää Ristiinan sosiaali- ja terveyspalveluita palvelumuotoilun menetelmin. Työpajassa hyödynnetään siihen mennessä kuntalaisilta saadut ideat, ja vetovastuussa on palvelumuotoilija Heidi Huovinen Mikkelin kaupungin Lupaus 2016 -ohjelmasta.

Ilmoittaudu mukaan Ristiinan sote-lähipalvelusivustolla: www.mikkeli.fi/ristiina. Työpaja on myös osa Mikkelin Art & Design Week 2015 -tapahtumakokonaisuutta sekä opintovapaalla olevan Mikkelin seudun sosiaali- ja terveysjohtaja Maria Närhisen opinnäytetyötä.

Sivustolla kerätään asiakkaiden näkökulmia ja ideoita palveluista ja niiden kehittämisestä. Tarjolla on myös taustatietoa Ristiinan sosiaali- ja terveyspalveluista, esimerkiksi aukioloaikoja ja yhteystietoja. Sivuston kautta voi myös antaa yleistä palautetta.

Lisätietoja
Maria Närhinen
maria(at)narhinen.net
050 365 5274

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs