Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Open Data Roadshow #3 Turussa 22.10. - Avoin data meets Ultrahack

Turun kaupunki

Open Data Roadshow #3 Turussa 22.10. - Avoin data meets Ultrahack

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 13:26
Julkaisija: Turun kaupunki

Dataa avataan usealla eri rintamalla ja sen hyödyntämistä palvelukehityksessä halutaan edistää. Tule kuulemaan, miten kuntien avaama data voi hyödyttää niin kunnan omaa toimintaa kuin yrityksiäkin ja miten avoimet innovaatiokilpailut ja työpajat voivat kehittää digitaalisia palveluita eteenpäin.

Lounaispaikka, Turun kaupunki ja Turku Science Park Oy järjestävät kolmannen avoimen datan seminaarin osana Open Knowledge Finlandin kuntakiertuetta. Seminaari järjestetään Hamburger Börsissä ja päivä jatkuu niin halutessaan iltapäivällä koodailun ja ideoinnin puitteissa rennolla menolla.


Kaikki mukaan!

Paikalle halutaan datan tuottajia, tiedon hyödyntäjiä ja yrityksiä, jotta ideointi saadaan todenteolla käyntiin! Ihan jokainen tiedon parissa työskentelevä on tilaisuuteen tervetullut!

Paikalle saapuu myös viimeistelemään Open SW Finland kisatöiden parissa kamppailevat tiimit  - siksi myös tiedontuottajien tuki ja vinkit ovat paikallaan. Open SW Finland kisassa on jaossa 10 000€ liikkumisen ja liikenteen sovellusten ja toimintamallien kehitykseen.

Tällä kertaa mukana onkin paljon koodareita ja kehittäjiä, sillä tapahtuma yhdistyy isoonSlush Hacks koodausviikonloppua (Helsingissä 6.-8.11.) promoavaan Ultrahacks kiertueeseen.

Lisätiedot:

Sanna Jokela, Varsinais-Suomen liitto
sanna.jokela@varsinais-suomi.fi
puh. 040 7664 607

Kalle Luhtinen, Turku Science Park Oy
kalle.luhtinen@turkusciencepark.com
puh. 050 3479 541

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs