Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Olli Alho ehdolla kaupunkikehitysjohtajaksi

Lahden kaupunki

Olli Alho ehdolla kaupunkikehitysjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 15:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kaupunkikehitysjohtajan valinta on edennyt esitysvaiheeseen. Valintaryhmän yksimielinen ehdotus kaupunginhallitukselle 8.2.2016 on, että se esittää kaupunginvaltuustolle Olli Alhon nimittämistä kaupunkikehitysjohtajan virkaan. Kaupunginvaltuusto päättää valinnasta 15.2.2016.

Lahden kaupungin kaupunkikehitysjohtajan virkaa hakeneista haastateltiin viittä hakijaa. Heistä Olli Alho, Johanna Palomäki ja Hannu Seppälä kutsuttiin soveltuvuusarviointiin.

Kaupunkikehitysjohtajan tehtävänä on teknisen ja ympäristötoimialan johtaminen sekä osallistuminen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspolitiikan johtamiseen. 

Tekninen ja ympäristötoimiala huolehtii mm. kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, katujen ja yleisten alueiden hallinnasta sekä ympäristönsuojelusta. Elinvoima- ja työllisyysasioita hoidetaan toimialarajat ylittäen, ja niitä koordinoi kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -yksikkö.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, p. 050 638 95
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, p. 040 510 9244
henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs