Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Oktober bjuder på evenemang om välbefinnande för Vasabor som fyller 75 år

Vaasan kaupunki

Oktober bjuder på evenemang om välbefinnande för Vasabor som fyller 75 år

Pressmeddelande.
Publicerad: 29.09.2016 kl. 13:03
Utgivare: Vaasan kaupunki

Seniorcentret i Vasa stad erbjuder ett evenemang som främjar välbefinnandet och hälsan för alla Vasabor som fyller 75 år under år 2016. Evenemanget är riktat till seniorer, som inte omfattas av hälso- och socialservicen Vasa stad erbjuder. Evenemanget ordnas i Bergcentret 11-13.10.2016.

Sammanlagt 593 Vasabor fyller 75 år i år. Dessa har brevledes fått en inbjudan till evenemanget om välbefinnande. Alla som fått inbjudan kan boka en tid till evenemanget för främjande av välbefinnande t.o.m. 6.10 från servicerådgivarens nummer 040 168 4939. Under evenemanget kartläggs bl.a. deltagarens fysiska funktionsförmåga och därtill mäts blodtryck och blodsocker.

De inbjudna får en enkät om välbefinnande, som bes returneras vid ankomst till evenemanget. Svaren från enkäten fungerar även i framtiden som grund för planeringen av service och rådgivning för seniorer.

Evenemanget som främjar välbefinnandet och hälsan ordnas i samarbete mellan Vasa stads enhet för hälsofrämjande samt studeranden från Vasa yrkesinstitut och Yrkesakademin.

Ytterligare upplysningar:

Servicerådgivare Ann-Mari Sandelin
tfn 040 168 4939
ann-mari.sandelin@vasa.fi

Chefen för Seniorcentret Pirjo Wadén
tfn 040 722 9693
pirjo.waden@vasa.fi 

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

www.vasa.fi

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs