Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Oikorata juhlii 10-vuotispäiväänsä

Lahden kaupunki

Oikorata juhlii 10-vuotispäiväänsä

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 10:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Yrittäjän päivänä radanvarren toimijat järjestävät tapahtumien kirjon. Oikoradan kaupungit ja kunnat kutsuvat kaikki juhlimaan oikorataa ja yrittäjyyttä maanantaina 5.9.2016.

Luvassa on pitkin päivää viihdyttävää ohjelmaa, musiikkiesityksiä ja monipuolisia tarjoiluja useilla eri paikkakunnilla. Syntymäpäivä näkyy koko oikoradan varrella, sillä ohjelmanumeroita järjestetään Tikkurilan, Keravan, Haarajoen, Mäntsälän ja Lahden rautatieasemilla.

Keravalta Mäntsälän kautta Lahteen kulkeva oikorata on nopeuttanut matkustamista itäiseen Suomeen ja Pietariin sekä mahdollistanut entistä sujuvamman työmatkaliikenteen Päijät-Hämeestä pääkaupunkiseudulle. Vuonna 2006 valmistunut oikorata oli yksi Suomen mittavimmista julkisen rakentamisen hankkeista vuosikymmeniin.

Lahden kaupunki on haastanut kaikki alueen toimijat kaunistamaan oikorataa juhlan kunniaksi ja kaupunki aikoo itse elävöittää radanvartta mm. istutuksin. Lahti järjestää lisäksi oikorata-valokuvakilpailun Instagramissa, jossa viisi parasta valokuvaa palkitaan edestakaisella matkalla oikoradalla.

Juhlia järjestävät Järvenpää, Kerava, Lahti, Mäntsälä, Orimattila ja Vantaa. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat mm. Fazer Mylly, Helsingin seudun liikenne, Ladec, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahti Region, Liikennevirasto, Päijät-Hämeen Yrittäjät, VR sekä kymmennet alueen yritykset.

Tervetuloa mukaan juhlahumuun oikoradalle!                                                               

Lisätietoja:

elinkeinopäällikkö Pia Rantanen, p. 044 4164 576

Lahden kaupungin Instagram-tili

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs