Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nuorisotalotoiminta siirtyy Kasakkamäeltä Metsäkankaalle

Lahden kaupunki

Nuorisotalotoiminta siirtyy Kasakkamäeltä Metsäkankaalle

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 09:59
Julkaisija: Lahden kaupunki

Toiminta Kasakkamäen nuorisotalossa Lahdessa päättyy huhtikuun lopussa. Toiminta jatkuu taas lokakuussa, mutta uusissa tiloissa Metsäkankaalla.

Uudet toimitilat valmistuvat kesän aikana entiseen Metsäkankaan koulun kiinteistöön. Alueen nuorten toiveita tilojen suhteen on kuultu jo suunnitteluvaiheessa. Toiminnan sisältöjä suunnitellaan kevään ja alkusyksyn aikana yhdessä nuorten kanssa.

Nuorisopalveluiden palveluverkkosuunnitelmissa nuorisotalon suunta on pitkään ollut Metsäkankaalle, joka on Länsi-Lahden alueen nuorten kannalta helpommin saavutettavissa kuin Kasakkamäki. Lisäksi uudet tilat ovat entisiä monipuolisemmat ja käytännöllisemmät. Yhdessä tasossa oleviin tiloihin on esteetön pääsy katutasolta.

Kasakkamäen nuorisotalon päättäjäisiä vietetään 28. huhtikuuta. Päättäjäisiltaan on kutsuttu entisiä ohjaajia ja nuoria vuosien varrelta. Luvassa on kakkukahvit ja muisteluja menneistä vuosista, joita Kasakkamäen nuorisotalolle on kertynyt liki 30 toimintavuoden ajalta.

Lisätietoja

Reetta Möller
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Kasakkamäen nuorisotalo
p. 050 387 8797
reetta.moller@lahti.fi
www.nuorilahti.net/kasakkamaki

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs