Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nuorisokeskuksessa vietetään Perheen päivää

Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa vietetään Perheen päivää

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 12:15
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa Lahdessa vietetään jokakeväistä Perheen päivää lauantaina 21.5. kello 10–14. Tapahtuma-alueena on Sammonkatu 8:n pihapiiri ja 8-sali. Tapahtuma tarjoaa yhteistä tekemistä sekä uusia kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Perheen päivän toiminnot ovat maksuttomia ja sellaisia, joihin pääsee itse osallistumaan. Esimerkiksi Liikenneturvan leikkimielisessä katsastuspisteessä lapset voivat katsastaa pyöränsä ja saada leimat katsastuskortteihinsa. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua myös maailman suurimpiin pönttötalkoisiin rakentamalla pöntön osana Miljoona linnunpönttöä -kampanjaa. Pöntöntekijät palkitaan Pönttödiplomeilla.

Päivän aikana voi kokeilla poniratsastusta, valmistaa kiviötököitä ja tutkia paloautoa ja ambulanssia. Tällä kertaa mukana on myös roska-auto, jota erityisesti pikkupojat ovat toivoneet. Lisäksi luvassa on paikallisten nuorisoyhdistysten esityksiä, Vekarakirppis, lelunvaihtotori, kädentaitopajoja ja paljon muuta toimintaa.

Perheen päiviä on järjestetty Nuorisokeskuksessa jo vuosikymmenien ajan. Parhaimmillaan tapahtuma on kerännyt jopa 800 kävijää. Toimintaa ja tekemistä Perheen päivään tuo mukanaan lukuisat eri toimijat Päijät-Hämeen alueelta. Järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja

Ritva Jokinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 398 5650
ritva.jokinen@lahti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs