Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nuorisokeskuksessa vietetään Perheen päivää

Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa vietetään Perheen päivää

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 12:26
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa Lahdessa vietetään Perheen päivää lauantaina 19.9. kello 10–14. Tapahtuma-alueena on Sammonkatu 8 pihapiiri ja 8-sali.

Päivän aikana voi muun muassa valmistaa pehmolelulle peiton, kokeilla poniratsastusta, osallistua kädentaitopajoihin sekä tutustua ambulanssiin, poliisi- ja paloautoihin. Luvassa on myös tanssiesityksiä, biopussien taittelua ja karting-autoja.

Aina keväisin ja syksyisin järjestettävä Perheen päivä -tapahtuma tarjoaa yhteistä tekemistä sekä uusia kokemuksia lapsille ja aikuisille. Tapahtuman toiminnot ovat maksuttomia ja sellaisia, joihin pääsee itse osallistumaan. Järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Yhteistyökumppaneina ovat Möysän Nuorisoseura ry, Lelukutsut, P-H omaishoitajat ja läheiset ry, Lahden seudun ympäristöpalvelut, Hämeen poliisilaitos, Lahden FK ry, Lotta Roschier, Lahden pelastuslaitos, UNICEF-Lahti, Lapsi- ja nuorisokuoro Lahden Aurinkoiset, Päijät-Hämeen lintutieteellinen yhdistys, Koulutuskeskus Salpaus, Päijät-Hämeen ensihoitokeskus ja Tanssiryhmä Rytmiikka.

Lisätietoja

Ritva Jokinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 398 5650
ritva.jokinen@lahti.fi
www.nuorilahti.net/nuorisokeskus

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs